Kallelse extra föreningsmöte 2 september
Publicerad: 2020-08-19
Nyhet
På onsdag 2 september klockan 18.00 håller Djurgården Hockey en extra föreningsmöte på Tele 2, Presskonferensen ingång vid bortre sidan från arenatorget. Det för att vi vill genomföra den tidigare kommunicerade ändringen i stadgarna. Här hittar du dagordningen, förslag och årsredovisningen. Anmälan till mötet obligatorisk.

Djurgårdens IF ishockey håller extra årsmöte onsdagen den 2 september 18.00 på Presskonferensen i Tele 2 Arena. Alla medlemmar i Djurgården Hockey är välkomna till föreningsmötet men föranmälan är obligatorisk för att vi ska kunna genomföra mötet på ett säkert sätt! Anmälan görs längre ned i artikeln senast 31 augusti.
Mot bakgrund av risken för spridning av coronaviruset och myndigheternas föreskrifter och råd kommer årsmötet att hållas kortfattat och ingen förtäring eller dryck kommer att serveras.

Dagordning:

  1. Mötet öppnar.
  2. Fråga om mötets behöriga utlysande.
  3. Fastställande av dagordning för mötet.
  4. Fastställande av röstlängd.
  5. Val av ordförande för mötet.
  6. Val av sekreterare för mötet.
  7. Val av två justerare att jämte ordföranden, justera protokollet.
  8. Val av två rösträknare som ej får inneha förtroendeuppdrag inom föreningen.
  9. Val om förslag till ändring i stadgar.
  10. Avslutning.

Stadgeändring
Förslaget av stadgeändringen är ett tillägg som grundar sig i det gemensamma värdegrundsarbetet som samtliga Djurgårdsföreningar varit del i. Att bedriva verksamheten i enlighet med värdegrunder är en skyldighet som gäller alla Djurgårdsföreningar enligt Alliansens stadgar.

Förslag till tillägg:
Värdegrund
§2 Föreningen ska bedriva sin verksamhet i överensstämmelse med den värdegrund som är fastställd av DIF.

Information rörande stadgeförändring
I Djurgården Hockey stadgar framgår det i §23 att förslag till stadgeändring endast får upptas vid årsmöte om detta anges i kallelsen och att röstning sker vid två av varandra följande årsmöten och/eller föreningsmöten.
Dessa förändringar av de befintliga stadgarna kommer att vara en punkt på agendan under det efterföljande årsmötet.

Här ser ni årsredovisningen

Djurgården Hockey