Vi är kvar i semifinalen
Publicerad: 2018-04-11
Nyhet
Med kniven mot strupen så plockade vi fram det som behövdes i sista perioden och vände underläge till seger. Nu har vi möjlighet att göra det även med semifinalserien.

Det blev inte den start på matchen som vi hade hoppats. Det var snarare Skellefteå som tog tag i taktpinnen och styrde spelet. Adam Reideborn tvingades till flera kvalificerade räddningar i den första perioden. En period där vi var glada att det stod 0-0 på tavlan.
Andra perioden fick vi till spelet bättre och de långa anfallen som vi vant oss vid blev längre och längre. Det hängde ett ledningsmål i luften men när det inte kom kunde Skellefteå äta sig in i matchen igen och efter ett längre anfall tog de ledningen. De avslutande minuterna av perioden tryckte Skellefteå på för att utöka.
Den tredje perioden blev en lång jakt som till slut lönade det sig och vi är kvar i kampen.