Vi stänger säsongskortsförsäljningen
Publicerad: 2020-08-14
Nyhet
Den 17 augusti är den sista dagen som vi säljer säsongskort. Den pågående pandemin gör att vi inte ser det som troligt att vi kommer få ha fulla läktare till säsongsstarten. Vid en begränsad publikkapacitet kommer vi prioritera säsongskortsinnehavare i den utsträckning det går.

Vi öppnade försäljningen tidigare än vanligt och med tanke på den speciella situationen så har de sålt på bra. Säsongskorten är vår bas i publikintäkterna och de är viktiga för hur vi kan planera vårt arbete med lagbygget. Vi kliver in i en säsong som inte ser att vara som någon innan. Det ser inte ut som om vi kommer få ha full publikkapacitet till säsongsstarten i SHL.

Blir det spel inför en begränsad publik så kommer vi att prioritera våra säsongskortsinnehavare. Vi kommer att försöka få dem att ha möjlighet att gå på våra matcher när möjligheten öppnas.

Det innebär att vi kommer stänga försäljningen av säsongskort den 17 augusti för att kunna möta eventuella förändringar i restriktionerna runt publiktillgänglighet. Om förutsättningarna ändras kommer vi ta beslut efter det. Vill du som säsongare från förra säsongen förlänga din plats kan du höra av dig till [email protected] så hjälper vi dig. Övriga hänvisar vi till säsongskort.nu där du kan köpa nya platser.

Djurgården Hockey