• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Hultström kommer tillbaka till Djurgården

12 oktober 2016 15:50

Linus Hultström skrev efter den gångna säsongen kontrakt med Florida Panthers. Han placerades efter försäsongen i AHL-laget Springfield Thunderbirds. Nu är det klart att Hultström i stället för spel i AHL blir utlånad till Djurgården resten av säsongen.


- Vi är muntligt överens om utlåningen och håller på att jobba fram ett skriftligt avtal. Bakgrunden till utlåningen är att såväl Florida, Linus som vi anser att en framträdande roll i Djurgården med stort ansvar och mycket istid är en bättre utvecklingssituation för Linus än spel i Springfield, Floridas farmarlag.

Hultström var förra säsongen SHL:s poängbästa back med 31 poäng på 52 matcher. I slutspelet skapade han hela 12 poäng på 8 matcher vilket gjorde honom till bästa back trots att de närmaste backkonkurrenterna spelade dubbelt så många matcher.

- Vi är givetvis väldigt glada över att få tillbaka Linus. Dels med tanke på hur fantastiskt bra han var efter jul i fjol och dels med tanke på att vi har haft problem med vårt power play-spel i inledningen av säsongen. I början av säsongen har vi haft problem att bygga ett konstruktivt spel från egen zon genom mittzonen. Linus kommer att bli en viktig pusselbit i förbättringen och utvecklingen av vårt puckinnehav, säger Djurgården strategiska sportchef Joakim Eriksson.