Strandberg känner att han har förtroende
Publicerad: 2018-11-17
Nyhet
Sebastian Strandberg har redan slagit sitt personliga poängrekord i SHL och i senaste matchen mot Frölunda noterades han för ytterligare ett mål. Är det möjligen han som kommer ta över som förstacenter idag eftersom Josefson står över matchen?

– Det känns bra för mig, jag tycker alltid det är kul att vara med och bidra. Den här säsongen har jag känt att jag har fått mer förtroende att bidra än vad jag kanske har fått tidigare.

Brynäs har gjort en del förändringar i laget, bland annat bytt tränare, sedan vi mötte dom senast och Sebastian har med i beräkningarna att det kan vara ett annorlunda motstånd än vad vi spelade mot senast.

– Vi får se idag vad vi möter för Brynäs, men för oss spelar det inte så stor roll vi försöker hålla oss till vår egen spelidé det brukar fungera bra mot de flesta lagen i serien.

Igår gick vi ut med att Jacob Josefson missar matchen. Sebastian misstänker att det kommer innebära att han kommer att spela med andra kedjekamrater idag.

– Det kan vara så att jag ska försöka vara Josefson för en match vilket inte är så jävla lätt. Att försöka fylla det tomrum som Josefson lämnar är väldigt svårt. Han är en komplett spelare. Hela seriens bästa spelare enligt mig. Men om det blir så ska jag göra mitt bästa och kämpa så gott jag kan.

Djurgården Hockey