Tori Hickel "Hon tar aldrig en vilodag"
Publicerad: 2017-07-27
Dam
Under sommaren presenterar vi alla spelare i Djurgården Hockey. I dag har vi kommit till backen Tori Hickel. Vem tror hon får årets genombrott i Djurgårdslaget och vem tror hon gör första målet kommande säsongen.

Vad vill du förbättra under sommarträningen?
Jag vill jobba på att mitt knä ska bli 100% bra igen, och styrkan i knät. Jobba på min snabbhet, kondition och rörlighet för att förhindra skador under säsongen. Hoppas vara frisk alla matcher den kommande säsongen.

Vem kör hårdast på träningen tror du? (Tori befinner sig hemma i Alaska)
Jag tycker att Andrea Dalen är den mest tävlingsinriktade och hängivna spelaren i laget. Det går inte att få den tjejen att ta en vilodag. Grym attityd och en bra ledare och förebild.

Vad har du för tankar om laget?
Det är kul att se att vi har bra spelare som ansluter. Det kommer göra att det blir mer konkurrens på träningen. Jag är säker på att det kommer bli jättebra!

Vilka lag kommer att utmana om guldet och varför?
Jag tycker det är jättesvårt att säga nu. Alla är med och kan vinna i den här ligan, och det är så många bra spelare som kommer till den här ligan det här året så det kommer bli intressant att se hur det blir.

Har du något du måste göra innan match?
Jag älskar att spela fotboll med tjejerna efter att ha värmt upp. Det lugnar ner mig och får mig att skratta och påminner mig om att ha kul även när det är dags att göra sig redo för att på på isen.

Vem får sitt stora genombrott, och varför?
Vem i vårt lag som kommer ha en bra säsong…vet inte riktigt.

Vilken musik spelas helst i omklädningsrummet om du får bestämma?
Jag älskar Beyoncé så några låtar från henne som man kan sjunga med och lite rap. Älskar att lyssna på Kendrick Lamar, Lil Wayne och J.Cole också, haha.

Vad är dina sommarplaner och har du något smultronställe?
Mina sommarplaner är att fiska, campa och hajka, men också spendera så mycket tid med familjen som möjligt. Springa i bergen på sommaren är mitt smultronställe, och är där min grund för testerna från försäsongen kommer ifrån. Hajka och fiska sumerer mer eller mindre min sommar i Alaska.

Vem gör första målet för Djurgården 17/18?
Maria Lindh

Angelica Lindeberg