• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Ohlsson: "Folk växer av förtroende"

31 oktober 2017 16:32
Intervju

Förra veckan bjöd på tre raka segrar 2-1-segrar mot Örebro och Skellefteå gånger två. Robert Ohlsson vill bygga vidare på förra veckans framgångar.


Djurgården klarade av det tajta matchandet förra veckan på ett riktigt, riktigt bra sätt. Tre bra matcher ordnade nio poäng där vi kanske framförallt kommer ihåg de två mötena mot Skellefteå - som bjöd på riktigt fin djurgårdshockey.

– Framförallt våra förstaperioder hemma och borta var jäkligt bra. Vi tävlade bra och spelade bra fyra mot fem. Det var tajta matcher, vi krigade på bra och täckte skott. Kul att vi har flyttat pucken lite bättre på slutet, vi börjar mer och mer få koll på vad vi ska göra med pucken, summerar Robert Ohlsson.

Alla Djurgårdens femmor har ångat på och maskineriet har varit väloljat. Inför veckans back to back-möte mot Färjestad (fredag och lördag) kommer Djurgården få klara sig utan både Andreas Engqvist (skadad, borta 2-4 veckor) och Linus Johansson (avstängd två matcher). Med andra ord får andra spelare kliva fram i dessas frånvaro.

– Vi fick ett avbräck med Ljungh förut, men då växlade Vejdemo upp och även juniorkedjan (Fjällby och bröderna Davidsson). Nu försvinner Andreas Engqvist och Linus Johansson, och det blir en utmaning för oss men ofta växer folk av att få mer förtroende och ansvar, säger Robert Ohlsson.

På fredag 19:00 släpps pucken mot Färjestad på Hovet i Stockholm. Bara ett knappt dygn senare (15:15) släpps pucken i Karlstad dagen därpå.

– Det blir en kort återhämtning mellan matcherna så det kommer att bli intressant att se vilket lag som hanterar det bäst. Jag hoppas på två roliga tillställningar, avslutar Robert Ohlsson.

Biljettläget inför matchen

Biljetter till matchen bokar du här.

Biljettuppdatering 31/10 - 19:00
6700 sålda.
Klack: 420 biljetter kvar
Aktiv sittplats: 81 platser kvar
Långsida: 165 biljetter kvar
Kortsida (ej klack): 85 biljetter
Skymd sikt - rad 3 är ute till försäljning