• Huvudsponsorer

Spännande matcher väntar i November

3 november 2017 20:35
Nyhet

I kväll har 8094 personer skaffat biljett till DIF-FBK. Efter helgen väntar ett landslagsuppehåll och sedan har vi endast tre till hemmamatcher under november månad.


DIF-Växjö torsdag 16 november klockan 19:00
Vi har hittills mött Växjö i en match. Då blev det seger med 2-1. Efter landslagsuppehållet väntar ett nytt möte med Växjö. Kommer Sam Hallam hylla Djurgården igen?

Toppmatch igen och vi hoppas att vi återigen säljer + 6500 biljetter vilket innebär att om ni vill få en bra plats bör ni köpa idag. Är ni företagare och har för avsikt att besöka Hyllan för lite trevlig representation bör ni hör av er direkt, då torsdagar av hävd säljer slut. Kontakta [email protected]

Nästa söndag är det fars-dag och vi har så klart tagit fram ett bra Fars-dags-erbjudande Strunta i slipsen ta med farsan på Hockey!
Djurgården bjuder alla fäder på Hockey, pappa går gratis i sällskap med barn oavsett ålder. Måste bokas före 10 november, begränsat antal och först till kvarn gäller.

Ordinarie biljetter här

DIF-Rögle lördag 25 november 18:00
Lördagsmatch = slutsålda familjebiljetter, köp er familjebiljett redan idag här eller på ebiljett om ni vill ha Premium, dvs garanterat rad 10-19 på familjesektionen.

Vi hoppas också att vi kan fylla klacksektionen för en skön lördagsfest. Sittplats bokar du billigast på https://biljetter.difhockey.se/bokatidigt - så säkrar du din plats till en match som vi siktar på 7.000.

Visste ni att?
Flest mål i en match denna säsong har vi gjort mot Rögle när vi vann med 6-2 på bortaplan. Nu väntar första hemmamatchen mot skånelaget. Dessutom på en lördag.

Boka din biljett här

DIF-Örebro torsdag 30 november klockan 19:00
Ett tillbakatryckt Örebro hade problem senast på Hovet. Trots detta vann vi endast med 2-1. Nu väntar en ny match i slutet av november. Har du för avsikt att gå på denna match, håll koll på difhockey.se eller besök butiken 24:e november.....