• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

"Underbart att spela i det här laget"

28 oktober 2017 20:29
Intervju

Det blev en härlig 2-1-seger på bortaplan mot Skellefteå på lördagskvällen. I mål gjorde Joacim Eriksson en riktig stormatch och motade 34 av 35 skott.


Djurgården tog 6 av 6 poäng mot Skellefteå i helgens back to back-möte. I kväll var det Joacim Eriksson som vaktade kassen i djurgårdsmålet och han gjorde det med bravur. Extra kul eftersom Joacim Eriksson spelat i Skellefteå i tre säsonger.

– Det kändes jäkligt kul och jag var riktigt taggad för den när matchen. Det var en bra match därute, sa Joacim Eriksson till CMore efter matchen.

Totalt räddade han 34 av 35 skott och gjorde flera kvalificerade räddningar när Skellefteå låg på i den tredje perioden. Mycket att göra - något som en del målvakter föredrar.

– Det hände ganska mycket och de matcherna är roliga att spela. Man får mycket att göra och man bara kör...det är nästan lättare. Det kändes bra och grabbarna blockade väldigt mycket skott, så det är mycket på grund av dem också, berömde Erikssonn efter matchen.

I spel tre mot fem blockade Alexander Falk och Alexander Urbom skott. Och i slutminuternna agerade Högström målvakt och blockade skott med kropp. – Underbart att se. Alla täcker skott och visar mycket jobb därute. Det är riktigt kul att spela i det här laget, sa Eriksson till CMore direkt efter matchen.

Totalt blev det 9 av 9 poäng för Djurgården den här veckan. Nästa fredag och lördag väntar back to back-möte mot serieledarna Färjestad. Biljettinformation hittar du nedan:

Biljetter till matchenn bokar du här.

Missa inte! Under skolloven går barn t.o.m. 15 år in gratis i sällskap med vuxen. Spendera lovet på Hovet.

Boka här