Välkommen Blixtin - ny samarbetspartner
Publicerad: 2017-11-09
Det är nu klart att Blixtin blir partner till Djurgården Hockey, vi hoppas att Blixtins verktyg kan att hjälpa våra partners till ett mer effektivt företagande och att vi genom detta verktyg kan skapa fler arbetstillfällen i Stockholm!

Blixtin är en marknadsplats där företag som inte har full beläggning på sin personal kan dela sin personal till andra företag den övriga tiden. Det kan vara allt från bemanningsföretag med delvis lediga konsulter till det lokala företaget med många deltidsanställda som har svårt att behålla sin personal en längre tid tack vare att de inte kan erbjuda en heltidstjänst. Genom att dela/hyra ut sin personal via Blixtins marknadsplats kan personalen arbeta på fler arbetsplatser och företagen får behålla sin personal en längre period.

– Självklart kan också studenter och arbetssökande registrera sig på Blixtin och uppdatera sitt schema när de kan arbeta eller inte. Det är självklart också helt gratis för arbetssökande att finnas på Blixtin! Genom att du själv bestämmer vilka dagar du kan arbeta eller inte så kan du arbeta mer på dina egna villkor och slipper tacka nej till arbeta när du inte kan arbeta, säger Jonas Lööw grundare av Blixtin.

– Vårt mål är att Blixtin ska bli arbetsmarknadens motsvarighet till hotels.com eller hemnet.se och vi vill vara en självklar del i hela föreningslivet. Vi vill bidra ekonomiskt och vi vill skapa samhällsnytta, fortsätter han.

Blixtin tar ingen förmedlingsavgift per affär utan här betalar företagen ett månadsabonnemang baserad på hur många anställda de registrerar. Dessutom får er favoritförening 100 kr/mån om ni väljer att ansluta som kund till Blixtin.

Vill ni veta mer om Blixtin? Besök www.blixtin.se och testa gratis i 3 månader genom vår kampanjkod ”DIFHOCKEY”, 50 % av månadsavgiften går direkt till Djurgården Hockey!

Mattias Lönngren