• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Välkommen Blixtin - ny samarbetspartner

9 november 2017 10:28

Det är nu klart att Blixtin blir partner till Djurgården Hockey, vi hoppas att Blixtins verktyg kan att hjälpa våra partners till ett mer effektivt företagande och att vi genom detta verktyg kan skapa fler arbetstillfällen i Stockholm!


Blixtin är en marknadsplats där företag som inte har full beläggning på sin personal kan dela sin personal till andra företag den övriga tiden. Det kan vara allt från bemanningsföretag med delvis lediga konsulter till det lokala företaget med många deltidsanställda som har svårt att behålla sin personal en längre tid tack vare att de inte kan erbjuda en heltidstjänst. Genom att dela/hyra ut sin personal via Blixtins marknadsplats kan personalen arbeta på fler arbetsplatser och företagen får behålla sin personal en längre period.

– Självklart kan också studenter och arbetssökande registrera sig på Blixtin och uppdatera sitt schema när de kan arbeta eller inte. Det är självklart också helt gratis för arbetssökande att finnas på Blixtin! Genom att du själv bestämmer vilka dagar du kan arbeta eller inte så kan du arbeta mer på dina egna villkor och slipper tacka nej till arbeta när du inte kan arbeta, säger Jonas Lööw grundare av Blixtin.

– Vårt mål är att Blixtin ska bli arbetsmarknadens motsvarighet till hotels.com eller hemnet.se och vi vill vara en självklar del i hela föreningslivet. Vi vill bidra ekonomiskt och vi vill skapa samhällsnytta, fortsätter han.

Blixtin tar ingen förmedlingsavgift per affär utan här betalar företagen ett månadsabonnemang baserad på hur många anställda de registrerar. Dessutom får er favoritförening 100 kr/mån om ni väljer att ansluta som kund till Blixtin.

Vill ni veta mer om Blixtin? Besök www.blixtin.se och testa gratis i 3 månader genom vår kampanjkod ”DIFHOCKEY”, 50 % av månadsavgiften går direkt till Djurgården Hockey!