• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec

Inte nöjd med fem raka segrar

19 oktober 2019 09:37
Dam

Trots att vi har fem raka segrar i SDHL så håller inte Alana Blahoski ner spelarna utan vill snarare att de ska ha ett större självförtroende inför kvällens match.
– Jag försöker få spelarna att visa mer självförtroende. De måste inse att när vi sätter detaljerna så är vi ett riktigt bra lag. Det är VI som kan bestämma utgången av den här säsongen, säger hon.


Damlaget har vänt på säsongen efter en tuff start där vi hade tre raka förluster. Nu har vi en vinstrad på fem segrar. Huvudtränare Alana Blahoski är såklart nöjd med utvecklingen.
– Det känns bra. Som lag så genomför vi matchplanen till stora delar. Som tränare vill jag såklart att vi ska spela perfekt hela tiden, men vi närmar sig. Skönt att ha ett gäng segrar och får spelarna att bli ännu mer taggade till nästa match, säger hon.
Derbyseger
Senast stod aik för motståndet och Alana tyckte att vi var tagna av pressen kring just derbyt.
– Vi jobbade hårt men rörde inte på benen tillräckligt mycket sen gav vi dem lite för mycket respekt och gav dem mer ytor än nödvändigt. Segern mot AIK var viktig för spelarna i laget med tanke på derbykaraktären men den var även viktig för tabellen eftersom vi log på samma poäng. Nu ryckte vi ifrån dem. Nu väntar en lika viktig match mot SDE, menar Alana.
Ikväll ställs vi mot tredje laget från Stockholm när vi möter SDE. Vi förlorade första mötet mot dem i inledningen av säsongen och nu gäller det att hålla i de bra delar som vi har byggt upp.
– I varje match så måste man gå ut och jobba hårt. Det finns inga lätta segrar. Alla tio lagen är starka och det lag som gör detaljerna bra kommer vinna. Gör vi detaljerna som vi ska kommer vi fortsätta ha framgång, säger hon.
Självförtroende nyckel
Trots att vi har fem raka segrar så är det inte att bromsa spelarnas själförtroende som gäller för Alana – snarare tvärtom.
– Jag försöker få spelarna att visa mer självförtroende. De måste inse att när vi sätter detaljerna så är vi ett riktigt bra lag. Det är VI som kan bestämma utgången av den här säsongen. Det är en uppbyggnad av självförtroende snarare än att hålla dem nere på jorden och ödmjuka trots några segrar. Jag vill att spelarna ska veta hur bra dem är. Nej, jag behöver få spelarna att själva förstå hur bra de är.
Matchen mot SDE startar 17:10 och spelas i Enebybergs ishall. Den sänds även på Cmore. Nu går vi för sjätte raka.