• Huvudsponsorer

Trion i tredjeperioden gånger tre

9 december 2017 09:53
Dam

I onsdags när man mötte SDE gick andrakedjan in och avgjorde matchen. Imorgon väntas Linköping på hemmaplan och det är ingen omöjlighet att vi får se på uppvisning igen av trion.


Imorgon väntar sista matchen innan juluppehållet, och det blir i form utav att man välkomnar serieledande Linköping till Hovet kl 16.30. Innan dess tar vi en koll med trion som presterade i onsdags i form utav tre mål.

Julia Östlund som i matchen för en vecka sedan gjorde mål i tom kasse har sedan dess att hon kom tillbaka från långtidsskada kämpat.
– De senaste veckorna har jag börjat känna mig mer och mer som mig själv. Därför är det extra skönt när man får utdelning också. Tror stor del i det hela är att man måste ha tålamod när man haft en skada och hela tiden jobba på, inget kommer gratis.

– Det är alltid är kul att göra mål och att man hjälper laget mot en vinst, men för mig spelar det ingen roll vem som sätter den!

Den andra i inbördes ordning att göra mål i andrakedjan var Maria Lindh som även hon har kämpat sig tillbaka från en skada, men som även hon fick möjlighet att utöka poängprotokollet.
– Det är såklart jättekul att kunna bidra till att laget vinner med ett mål. Men i slutändan så är jag mest glad att vi vinner.

Det är inte en självklar vinst utan ni får kämpa liksom SDE in i det sista där ni går vinnande ur striden, vad tror du det beror på att det allt som oftast avgörs i tredje perioden?
– Det är svårt att säga vad exakt det beror på, men jag tycker att laget visar en styrka att vi inte viker ner oss. Så vi får ta med oss det in till nästa match mot Linköping på söndag.

"Det går åt rätt håll"

Julia Johansson som är den sista pjäsen har haft det något träligt denna säsong men i onsdags hittade hon nätet första gången som målgörare.
– Det är klart att det är skönt då jag haft en del chanser den senaste tiden men inte lyckats sätta dom.

– Det har känts lite upp och ner, det känns bättre och bättre nu vilket ändå tyder på att det går åt rätt håll.

Alla fick dra sitt strå till stacken och huvudpersonerna själva trivs med varandra som kedjekollegor

– Vi alla är skickliga med pucken och jag tycker att när vi fått mer speltid nu har vi verkligen börjat hitta varandra bättre och supporta varandra över, säger Julia Östlund innan Maria Lindh fortsätter.

– Ja, jättekul att alla fick in en puck. Jag tycker vi har hittat varandra väldigt bra och kommunicerar bra där ute. Det är kul att spela med dom! Vi har skapat en del målchanser, men nu är sista steget att få in pucken också. Jag hoppas vi kan bidra ännu mer till laget i de kommande matcherna.

Julia Johansson krönar det hela,
– Det är såklart kul då vi haft en hel del chanser. Jag tycker att vi hittar varandra bra och jobbar bra tillsammans vilket är något vi får bygga vidare på. De är två grymma spelare som gör det ännu roligare att spela hockey.