"Måste vara väldigt hungriga"
Publicerad: 2018-09-26
Dam
I helgen stod Lovisa Berndtsson för fina räddningar och kunde jubla med lagkamraterna när de tog sin för säsongen första vinst.

Det har inte varit en poängrik inledning på säsongen när man hade förlorat samtliga tre matcher inför lördagens drabbning. Skillnaden var att det var ett hungrigt lag som kom ut och var redo att kriga från det att pucken släpptes.
– Vi spelade med bra fart och disciplin majoriteten utav matchen. Det blev några små dippar ibland men överlag tycker jag vi gör en bra match.

– Framförallt tycker jag vi förbättrade vårt spel i egen zon samt att vi satte våra chanser.

Berndtsson som vaktade målet räddade 31 skott och släppte in ett mål, men kändes stabil.
– För egen del kändes det väldigt bra. Jag kände att jag var bra placerad och spelade med ett lugn.

Hur har laget kommit samman?
– Jag tycker vi kommit ihop bra, vi har fortfarande en lång väg kvar men vi tar steg framåt varje dag. Personligen känner jag att vi har en helt annan glädje i laget och ett lugn. Även om vi började med 3 förluster kändes det inte stressat och det visar att vi litar på varandra.

Imorgon väntar HV71 på bortaplan och det råder ingen tvekan om att det behövs att alla är på tåna.
– HV71 är ett bra lag som spelar med hög fart och har många skickliga spelare. Jag tror det blir viktigt att vi fortsätter med det vi gjorde i lördags. Vi måste ha en bra defensiv, hålla deras spelare borta från vårt mål samtidigt som vi måste vara väldigt hungriga framför deras. Det kommer krävas 60 minuter stenhårt jobb från alla.

Djurgården Hockey