Strålande vecka för Djurgårdens alla lag
Publicerad: 2017-12-11
Nyhet
Djurgårdens alla lag fortsätter att vinna. Förra veckan blev det 8 av 8 vinster och totalt 23 av 24 poäng.

DIF J18 tog två vinster och vann sin serie med överlägsen stil - 17 poäng före tvåan. Seger hemma mot Haninge med 6-1 och på bortaplan mot Södertälje med 2-1 blev det i lagets två avslutande matcher.

Totalt: 6 av 6 poäng

Djurgården J20 tog en viktig seger mot Modo med 5-2 på Stora Mossen. Segern innebär att man nu blir bland de fem bästa lagen och är klara för topp 10-serien efter jul. På söndagen vann man även mot Timrå m ed 3-0.

Totalt: 6 av 6 poäng

4-3 och 4-3 blev segerresultaten för Djurgården Dam i veckans SDHL-matcher. Motståndarna hette SDE och Linköping och båda matcherna vanns på Hovet. Laget ligger nu fyra i tabellen med god marginal ner till femteplatsen. Framför sig jagar man främst Luleå och Modo som har tre respektive fem poäng mer.

Totalt: 6 av 6 poäng

I SHL ångade Djurgården på. Vinst hemma på Hovet mot Linköping med 6-3 innan man på lördagen besegrade Malmö på bortaplan med 4-3 på övertid efter att Jonathan Davidsson avgjort. Djurgården ligger trea i tabellen och jagar Färjestad som endast ligger två poäng framför och som dessutom har fler matcher spelade.

Totalt: 5 av 6 poäng

Joel Widerberg