• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Två poäng och fortfarande obesegrade

4 mars 2018 18:39
Dam

Igår kunde vi se Djurgården plocka tre poäng mot HV71, och idag stod samma lag för motståndet, och det när DIF vann efter straffläggningen.


HV71 såg länge ut att gå som vinnande lag då de tog ledningen i första perioden. Det skulle dröja till sista perioden, 17.57 innan Gracen Hirschy tog tag i det och satte kvittteringsmålet, assisterad av Amy Menke and Halli Krzyzaniak.

Om vi kollar läget med assisterande tränare Joakim Engström om matchen idag går det att notera att han trodde på en kvittering och vinst. -Vi gör en mycket mycket bra första period där vi orättvist får 0-1 emot oss. Sedan går vi ut i andra perioden och saknar den desperationen som gör oss till ett vinnande lag.

-I tredje får vi tidigt två nummerära överlägen där vi kammar noll men efter 10 minuter så får vi momentum och sköljer över HV71 ordentligt. Vi tar en time out direkt efter deras time out för att få extra tid att prata ihop oss, vi tog ut målvakten och får utdelning vilket satt väldigt skönt.

-I övertiden är vi mycket bättre och har flera lägen att avgöra. Lollo (Lovisa Berndtsson) nollar dom i strafflägningen och Amy får avgöra.

-Jag är väldigt nöjd med de nya tjejernas prestation idag. De bidrar och framförallt levererar de vilket dem är här för att göra så det känns bra hittills.