Slutsålt i Klacken
Publicerad: 2018-09-20
Nyhet
Idag är det äntligen dags, hockeyn är tillbaka i Stockholm för säsongen! Hemmapremiären är här! Det har varit högt tryck på klackbiljetter och de är nu slutsålda.

Det har varit några månaders uppehåll nu. En ohyggligt lång väntan är äntligen över! 19.00 är det nedsläppt på Hovet igen. YES!

I hemmapremiären är det Rögle som står för motståndet. Bröderna Abotts lagbygge är bättre tippade iår än förra året. Rögle var ett sjunkande skepp förra säsongen när Cam och Chris gick in och fick ordning på Ängelholmsklubben och i år tror många att det kommer vara ett roligt hockeylag som Skånepubliken kommer att få se.

Men samtidigt är Djurgården ett roligt hockeylag och när spelare vi som roligaste hockey? Jo, när vi möter roliga motståndare.

Förra säsongen vann vi 3 av 4 matcher mot Rögle. I Första mötet var Henrik Eriksson den stora stjärnan när vi krossade Rögle med 2-6. Henrik Eriksson kanske hänger nån kasse ikväll med, det hoppas vi på.

På Hovet vann vi båda mötena och gjorde sammanlagt 10 mål över de två matcherna. Det talar för att vi kommer göra några mål ikväll också. Rögle, sätt över förra säsongen, verkar inte vara sugna på att tänka försvarsspel när de möter oss. Det passar oss väl.

Rolig statistik om Rögle

Vi har gjort 38 mål på Rögle sedan återkomsten i SHL (12 matcher)

42% av de målen har kommit i 2a perioden. (16st)

I snitt är det 6300 personer som kommer och ser oss spela mot Rögle på Hovet.

Rögle har aldrig vunnit SM-Guld.

Köpbiljetter om ni inte har gjort det än!

Djurgården Hockey