Inför match: DIF-Skellefteå
Publicerad: 2018-04-07
Nyhet
I dag klockan 15:15 är det nedsläpp mellan DIF-Skellefteå i semifinal 3.

Marcus Högström fortsätter att vara den spelare som får mest speltid av de som är kvar i slutspelet med ett snitt på 24:11 minuter per match. Marcus är även den av våra spelare som varit inne på flest mål framåt, nämligen 11 stycken.

Linus Hultström toppar backarnas skytteliga i slutspelet med 4 mål så här långt. Linus är även den Djurgårdare med bäst skotteffektivitet då 21.05 procent av hans skott hamnat i nät.

Skellefteås Pär Lindholm toppar just nu slutspelets poängliga med 10 (5+5) poäng på 8 spelade matcher.

Vår egen Axel Jonsson-Fjällby toppar, tillsammans med Lindholm och Malmös Frederik Storm, slutspelets skytteliga med 5 mål.

Med 30 fullträffar i sina 8 matcher är Skellefteå målgladast av slutspelslagen så här långt. Vi har gjort 25 mål på 7 spelade matcher.

Anfallaren Oscar Möller har tacklats mest av Skellefteåspelarna i slutspelet med 17 stycken. Flest bland våra spelare har Henrik Eriksson delat ut med 16 “hits”.

Patrik Lundhs reducering i den senaste matchen var vårt andra mål i boxplay under slutspelet. I grundserien lyckades vi, tillsammans med Linköping, med bedriften att göra mål i numerärt underläge flest gånger med 6 fullträffar.

Dagens match startar 15.15 på Hovet. Se till att vara inne på arenan i tid och heja fram laget till seger. Varmt Välkomna!

Robbie Ericsson/Joel Widerberg