• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Slagläge för Djurgården i SM-finalen

15 mars 2017 22:25
Dam

Matchens enda mål i första matchen i SM-finalserien gjordes av Djurgårdens Rebecca Stenberg. Djurgården har därmed möjlighet att avgöra finalserien på hemmaplan på lördag.


Coach Jared om..

..om matchen
– Jag tycker att vi spelade bra de 30 första minuterna. Efter att vi fick utvisningsproblem hamnade vi lite på hälarna och HV71 pressade på. Jag tycker vi kämpade hårt och det var positivt men jag tycker inte att vi spelade bra 60 minuter.

..Lovisa Berndtsson
– Lovisa var stabil idag och gjorde räddningarna vi behövde. Vi gjorde ett bra jobb med att ta hand om returerna och var starka och hjälpte Lovisa.

..”bara” ett mål
– Ja, bara ett mål men vi hade våra chanser. Speciellt i den andra perioden men deras målvakt var bra också. Det är positivt att vi har våra chanser men vi måste utnyttja dem bättre.

..lördagens finalmatch på Stora Mossen
– Det kommer att bli krig som det var idag. Kriga hårt i 60 minuter. Vi kommer ha vila i morgon och gå igenom video och sen träning på fredag. Dagens match är över nu och nu måste vi fokusera om för att vara bättre på lördag. Det kommer bli spännande, det är en sak som är säker.