Kvitterat i matcher - ny kvartsfinal idag
Publicerad: 2019-02-17
Dam
Gårdagens andra kvartsfinal blev inte riktigt det utfall man kunde önska och Linköping har kvitterat i matcher till 1-1.

Under lördagskvällen i Haninge, Torvalla Ishall spelades kvartsfinal 2. Linköping tog ledningen tidigt i matchen men Djurgården kvitterade snabbt och vad som såg ut att kunna bli en händelserik match gick ner sig aningens och blev inte lika målrik som senast.

Linköping som tog ledningen första gången kunde efter DIF:s kvittering senare i matchen ta ledningen ytterligare en gång. Klockan tickade och med 1 minut och 37 sekunder kvar kvitterade Djurgården och tog matchen till förlängning. Nytt för i år i SDHL är att man spelar enligt Plat Off-metoden så det hade kunnat bli flertalet perioder, men det hann bara gå 6 minuter innan gästande LHC gjorde mål och gick vinnande ur den drabbnignen.

Kvitterat 1-1 i matcher och idag väntar ny match och nya tag på Hovet.

Josefine Holmgren berättar vad hon tycker behöver göras annorlunda idag och vad för matchbild vi kan vänta oss.
– Vi behöver vara noggrannare med våra första pass samt att vara mer effektiva i vårt försvarsspel. Igår spelade vi fast oss några gånger som Linköping tog fördel av.

– Jag tror vi kan förvänta oss lite liknande matchbild som igår. Böljande åt båda håll, två lag som vill inneha mycket puck. En tight och riktigt rolig slutspelsmatch har vi framför oss!

Matchen spelas på Hovet med start 16.00 och kan man inte vara på plats kan den ses på Svenskhockey.tv