• Huvudsponsorer

"Starkt att komma igen på slutet"

17 oktober 2017 22:14
Intervju

Jonathan Davidsson efter strafförlusten mot Linköping.


Djurgården gjorde en bra förstaperiod där man tryckte tillbaka Linköping och även hade 1-0 efter 20 minuters spel. Efter att Linköping kommit igen starkt i andra (två mål) lyckades Djurgården utjämna i tredje. Till slut belv det förlust på straffar.

– Ja, vi spelade bra i första perioden och vi kanske inte lyckades bibehålla den nivån hela matchen. Men vi spelar tillräckligt bra för att få med oss mer än en poäng, summerar Jonathan Davidsson efter matchen.

En dubbelutvisning och en hög toleransnivå från domarna gav en tuff match för ett Djurgården som ofta låg på offensiven.

– Linköping gör det bra när de stoppar upp spelet och drar ner farten för oss. Utan några utvisningar rullar det på väldigt snabbt och innan man vet ordet av det så har det gått 15 minuter, säger Jonathan Davidsson.

Trots förlusten på straffar, vad kan vi ta med oss att vi gjorde bra?

– Vi kämpar på väldigt bra och vill verkligen vinna matchen. Vi skjuter mycket och kommer igen bra på slutet. Det är starkt.

Vad kan vi göra bättre till torsdagens bortamatch mot Karlskrona?
– Att vi tar några extra skär så att vi får med oss några utvisningar. Och släppa till lite mindre bakåt. Mot Karlskrona ska vi upp en nivå till, avslutar Jonathan Davidsson.