• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Idag 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

Serievinnare i J20 och J18

10 december 2018 14:35
Nyhet

Både J18 och J20 vann sina serier och kan sikta in sig på en tuffare serie efter uppehållet – vilket de gör.
– Det jag ser fram emot är att vi kan utveckla det spel vi har jobbat med hela året och se om vi kan klara av det mot bättre motstånd, säger J20:s tränare Jörgen Bemström.


Spelet i grundserien är slut för J20 och J18. Båda våra lag slutade i toppen av sina tabeller före juluppehållet. Nu väntar en tuffare utmaning på andra sidan ledigheten när det blir de bästa mot de bästa i nästa seriespel.
– Nu är det topp 10. De fem bästa från norra och södra möts. Så nu börjar vi om. En ny serie där vi får möta nya lag som vi inte mött tidigare i år, säger Jörgen Bemström tränare för J20.
Det har varit en höst där vi fyllt på med mycket spelare underifrån och de har gjort det bra. Jörgen ser nu fram emot nästa utmaning.
– Vi satte målsättning topp tre. Vi förstod under försäsongen att vi kan vara ett topplag. Det har varit många tuffa matcher där vi avgjort i slutet. Många bra matcher för grabbarnas utveckling, menar han.
– Det jag ser fram emot är att vi kan utveckla det spel vi har jobbat med hela året och se om vi kan klara av det mot bättre motstånd. Vi har spelat med ett väldigt ungt lag med kanske 7-10 J18 spelare. Hur de ska hantera lite tuffare motstånd? Det blir jätteintressant, säger Jörgen Bemström.
Samtidigt har A-laget dragits med skador vilket gjort att det är många spelare som har fått känna på träningar och spel med dem.
– Det har varit kul för vissa som tagit stora framsteg att få känna på hur det är på högsta nivån. De får se vad den stora skillnaden är – och det är ju de saker vi pratat om i många år. Orka vara påkopplad hela tiden, vara hård över pucken - det är inte så mycket målen som man trott tidigare utan det är mer nu måste pucken ut ur zon, nu måste jag markera min kille, måste vinna den här sargduellen, vinna mitt race till mål utan puck. Nu märker man att där måste man bli bättre. Det som vi pratar om hela tiden, säger Jörgen.
Under veckan kommer vårens spelschema att sättas så vi kommer återkomma med det så fort det är klart. Men J20 tittar såklart redan framåt även om själva datumen inte är klara.
– Jätterolig höst där många gjort stora framsteg. Nu har vi lite ledigt och sen gasar vi på igen., avslutar Bemström.

J18 kommer också spela i elitserien efter uppehållet och det spelschemat sätts också i veckan. Vila upp er nu så kriga vi på snart igen.