Hjälp oss aktivera barn i Stockholm
Publicerad: 2018-12-06
Nyhet
Entusiastiska energiknippen som älskar hockey! Är du full av energi och får alltid höra hur du inspirerar andra? Är du samtidigt noggrann, ambitiös och ger ett professionellt intryck? Tycker du att barn är alldeles för stillasittande i dag och att vi måste göra något åt det? Vi har en plats för dig.

Djurgården Hockey söker nu dig som är beredd att kavla upp ärmarna och jobba för en möjlighet att göra verklig skillnad. Till vårt omfattande arbete med att aktivera barn och ungdomar genom street hockey och ishockey söker vi nu personal 2-3 timmar per dag på eftermiddagar samt vissa helgdagar.
Vi söker dig som är beredd att jobba hårt för dina möjligheter och som älskar en utmaning, du som brinner för att få barn och ungdomar att röra på sig och som förstår värdet av ett första instegsjobb för att bygga din framtida karriär. Är det du? Vi hoppas det!
Häng med oss på en resa mot ett Stockholm i rörelse där du tillsammans med oss aktiverar tusentals barn varje år! Arbetstid eftermiddagar och helger Kontakta Staffan Holmberg på [email protected] märk ansökan med ”Väx Stockholmshockeyn”.

Djurgården Hockey