• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb

Mika Zibanejad klar för två år till i DIF

7 februari 2011 16:15

Supertalangen Mika Zibanejad, en av världens bästa spelare födda 1993, har skrivit på ett 2-årskontrakt med Djurgården Hockey.


Supertalangen Mika Zibanejad, en av världens bästa spelare födda 1993, har skrivit på ett 2-årskontrakt med Djurgården Hockey.

? Vi är jätteglada att Mika stannar i Djurgården, han är en av de största talangerna som vi fått fram de senaste åren och redan som B-junior har han visat att han är ett tillskott på A-lagsnivå, säger Djurgården Hockeys sportchef Janne Järlefelt.

Mika har gjort fem poäng, två mål och tre assists, på 18 matcher och är med den noteringen den tredje bästa B-junioren genom tiderna i Djurgården (bara Fredrik Bremberg och Jacob Josefson har gjort fler poäng).

Om Mika fullföljer kontraktet med Djurgården (han kan bryta kontraktet för NHL-spel) kommer han att spela hela sin juniortid i klubben ? något som Djurgården Hockeys sportchef Janne Järlefelt också hoppas och tror att han gör.
? På sikt kommer Mika nog att spela i NHL, men vi hoppas att han är lika smart som Marcus Krüger och först etablerar sig i Elitserien och Tre Kronor innan han lämnar svensk hockey. Vi har pratat med Mika och hans agent om nästa säsong och där har vi fått ett löfte om att han kommer att stanna kvar i Djurgården.

Mika är för närvarande med U18-landslaget som ska spela en 5-nationsturnering i Tjeckien, men återvänder till Djurgården inför slutspurten av Elitserien.

Meddelandet om nyförvärvet skickades först ut via sms. Om du också helt kostnadsfritt vill ta del av senaste nytt via sms från Djurgården Hockey, anmäl dig på www.mesama.se/difhockey.