Säsongskorten till säsongen 2022/2023 är släppta
Publicerad: 2022-05-04
Säsongskort
Äntligen öppnar vi upp försäljningen av säsongskorten 2022/2023. En säsong där vi drömmer om en nystart på Hovet, en säsong där vi drömmer om en öronbedövande inramning och framförallt en säsong där vi drömmer om att åter se ett hemvävt Djurgårdslag på isen.

Med dig som supporter i fokus vill Djurgården göra resan tillbaka genom att på allvar ta arenaupplevelsen tillbaka. Nu har du äntligen möjligheten att säkra din plats på Hovets gungande läktare och du väljer just din typ av säsongskort här. Vi ska tillbaka. Tillsammans!

I bilden ovan hittar du en överblick av Hovet, innehållandes samtliga läktarsektioner och tillhörande priser för säsongen 2022/2023. Ovanstående priser gäller för medlemmar i Djurgården Hockey. Är du inte medlem kan du givetvis teckna medlemskap redan idag, något som du enkelt gör här.

Säsongskortet ger dig tillgång till herrlagets, damlagets och juniorlagens (J18 samt J20) samtliga grundseriematcher och finns i två olika former, där det ena innehåller ett slutspelstillägg. Ett tillägg som innebär att du behåller din plats under ett eventuellt slutspel.

Välkommen till Hovets läktare.
Välkommen till Djurgården Hockeys säsong 2022/2023.

Djurgården Hockey