"Det är en bra kemi i laget"
Publicerad: 2017-10-13
Robert Ohlsson känner att Djurgården borde vunnit gårdagens match mot Färjestad. Men istället för att beklaga, så tittar han framåt mot Mora imorgon. Han avslöjar också att Tom Nilsson är tillbaka från sin skada och tillgänglig inför matchen.

Trots bra spel blev det förlust, vad tar ni med er från matchen?

Vi tar med oss andra och tredje perioden. Jag tycker Färjestad är bra och att de spelar bra, men att vi kanske förtjänar att vinna matchen. När vi tittar tillbaka på igår finns det mycket som är bra och det tar vi med oss.

Är det skönt att ni har en ny match redan imorgon?

Ja, det tycker jag. Vi är i bra slag och har bra självförtroende, därför är det bra med en till match nära inpå.

Hur ska ni spela mot Mora?

Vi ska spela vår ishockey, vårt sätt att spela på, när vi gör det är vi riktigt bra.

När vi tittar på träningarna så ser det ut som att spelarna är väldigt bekväma med varandra och att de är avslappnade i varandras sällskap. Är det en av anledningar till att ni spelar en bra ishockey nu?

Ja, jag tror det. Det känns verkligen som att det är en bra kemi i gruppen just nu. Det är mycket möjligt att det är en stor anledning till att de spelar bra också.

Det verkar som att Tom Nilsson är påväg tillbaka efter skada. Han är med och tränar med laget igen, tror du han är spelklar mot Mora imorgon?

Ja, han är tillgänglig till imorgon. Men vi (tränarna i laget) väntar med att ta beslutet tills det är dags för match. Men han vill gå in och spela, Linus Hultström vill också ha mer speltid, så det börjar se ljust ut på backfronten.

Biljetter till morgondagens match mot Mora hittar du här:

http://difhockey.ebiljett.nu/Home/tickets/86/False

Magnus Fredlund