• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Peppe Lundh : "Jag ger alltid hundra procent"

19 augusti 2016 08:44

På söndag är det CHL-premiär mot franska Rouen. Patrik Lundh har deltagit i turneringen tidigare och ser fram mot att äntligen dra igång med tävlingsmatcher.


#79 Patrik ”Peppe” Lundh har sett bra ut på träningarna och gjorde en gedigen match när Djurgården mötte Almtuna borta förra veckan.

- Ja, det kändes bra. Självklart är man laddad för att spela första matchen och vara tillbaka i djurgårdströjan igen. Sedan spelar det inte någon roll om det är första matchen, nummer 52 i grundserien eller slutspelet. Det är naturligt för mig att alltid ge hundra procent oavsett vad det är för typ av match.

På Hovet fortsätter laget att träna hårt och den här veckan har man gått in på lite mer taktiska detaljer i spelet, något huvudtränare Robert Ohlsson pratade om i DIFTV tidigare i veckan. I första matchen mot Almtuna fanns några indikationer på vad man hade pratat om innan.

- Det var väl två saker. Det första var att komma upp aggressivt i banan. Vi skulle vara aggressiva. Sedan skulle vi inte kasta bort puckarna utan våga så mycket som möjligt och visa oss för varandra och på så sätt ge varandra bra passningar, säger Peppe Lundh.

Spelat center tidigare

I Markus Ljunghs frånvaro agerade Peppe Lundh center under matchens gång, en position han hade fram till att han spelade J20-hockey.

- Det stämmer att jag spelade väldigt mycket center när jag var yngre men under min seniorkarriär har jag spelat forward. Det kanske sitter lite i ryggraden för det kändes bra. Som center blir man lite mer delaktig i spelet och är alltid en avlastning för backarna. Som forward har man lite striktare och rakare linjer i spelet än en center.

Laddad för CHL

På söndag spelar Djurgården sin första CHL-match för säsongen när det franska laget Rouen kommer till Hovet. Peppe har under sin tid i Växjö spelat CHL där man bland annat mötte DIF förra säsongen. Nu blir det franskt och schweiziskt motstånd i gruppspelet - och Peppe Lundh ser många fördelar med turneringen.

- Framförallt tycker jag att det är jätteroligt att möta lag som man inte alltid möter. Du får se nya ställen och komma iväg med grabbarna vilket göra att du kommer ihop som lag. I matcherna får du gå in med inställningen att alltid vara på tårna och vara redo för man vet aldrig vad som kan hända.

Vad kan man förvänta sig på mot Rouen?

- Vi ska fortsätta med det tempot som vi satte med senast mot Almtuna. Även om det var lite hafsigt ibland så har vi många träningar på oss att bli bättre. Och för varje dag som går blir vi lite bättre. Vi ska starta något bra här i CHL och ta med oss in i SHL.

Så ser du DIF - Rouen på Hovet

Biljetterna kostar 150 kr för vuxen och 100 kr för ungdom (13-17 år).

Alla under 12 år går gratis. 7-12-åringar behöver boka biljett medan barn 0-6 år går in utan biljett och har då plats i målsmans knä.

Vi säljer även mycket prisvärda biljettpaket till båda matcherna. Priset för det är 250 kr för vuxen och 175 kr för ungdom.

Köp biljett här

CHL ingår i säsongskorten

Som ni säkert vet så ingår alltså CHL-matcherna i ert säsongskort. Första matchen är nu på söndag 21 augusti.

Ni kommer få er biljett till matchen utskickade via mail på fredag förmiddag. Mailet skickas från [email protected].

Skulle det vara så att du inte fått något mail innan klockan 14.00 får du höra av dig till:[email protected]

Har du nyligen tecknat ditt säsongskort kan utskicket av biljetten dröja tills på fredag kväll.

Biljetten (eller biljetterna om du har fler än ett säsongskort) skickas till den e-post som är knuten till säsongskorten.

OBS: Djurgårdsbutiken stänger klockan 17:00 på söndag.