Holmgren: "Vill alltid gå vinnande ur alla strider"
Publicerad: 2017-09-27
Dam
Efter helgens två matcher där man gick vinnande ena dagen och förlorande andra väntar dag väntar första matchen på veckan, en vecka som innehåller hela fyra matcher.

Ni vann stort mot Brynäs och sedan blev det en vad man säger ganska sur förlust mot Leksand på söndagen, bearbetat det?
– Man vill alltid gå vinnande ur alla strider och det är lätt att bara fokusera på resultatet men jag tycker vi alla ska gå in i denna veckan med huvudet högt. Vi ska plocka med oss farten vi haft men även spelet stundtals då vi vill vara det spelförande laget och våga hålla i pucken, och självklart, skjuta ännu mer!

För egen del tycker Holmgren att det känts helt okej, för att inte tala om att hon nu första gången på tre år också blivit uttagen till damkronorna.
– Tycker jag har kommit in snabbt och smidigt i laget och känner att jag är i en miljö där jag verkligen kan få utrymme att utvecklas.

– Sjukt kul. Det var inte igår man fick denna chansen precis. Tror det är tre år sedan sist och ser bara fram emot att få åka iväg och spela.

Denna vecka väntar många matcher mot både motstånd man inte mött tidigare men ikväll är det revansch som gäller.
– Alltid kul med match, därför man spelar! Viktigt att vara med från start, åka mycket skridskor, låta pucken gå och slå rekord i skott på mål. Pucken ska in i nätet helt enkelt.

Hur ser jag matchen?
På plats i Stångebro Ishall med start kl 19.00. Om man inte kan befinna sig på plats går den att se på Svenskhockey eller följa liveuppdateringen på Swestats

Angelica Lindeberg