• Huvudsponsorer

Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Organisationsförändring i DIF

30 januari 2014 16:25

DIF Hockey flyttar upp Hans Särkijärvi som huvudansvarig för A-laget inför slutspurten av säsongen. Hans Särkijärvi har lång erfarenhet av elithockey och var som huvudtränare för DIF säsongen 05/06 med och räddade föreningen i en väldigt utsatt situation. Han har även varit med i kvalseriesammanhang och har varit med om att ta upp lag i seriesystemet, vilket är en viktig erfarenhet för oss.


Med Hans Särkijärvis kunskap och erfarenhet hoppas vi att vi kan få ut ännu mer av laget då det kommer att krävas maximala prestationer under drygt två månaders tid. Vi har fortfarande en möjlighet att ta en direktplats till kvalserien men först och främst är det viktigt att vi säkrar en plats i Play Off, topp 7, som är ett av våra delmål den här säsongen.

Vi hade hoppats på att vi skulle utöka ledarstaben med hjälp av Hans Särkijärvi och därmed förstärka resurserna för att optimera resultatet. Tony Zabel har avböjt att fortsätta i den nya konstellationen. Hans Särkijärvi kommer att assisteras av Stefan Nyman.