Organisationsförändring i DIF
Publicerad: 2014-01-30

DIF Hockey flyttar upp Hans Särkijärvi som huvudansvarig för A-laget inför slutspurten av säsongen. Hans Särkijärvi har lång erfarenhet av elithockey och var som huvudtränare för DIF säsongen 05/06 med och räddade föreningen i en väldigt utsatt situation. Han har även varit med i kvalseriesammanhang och har varit med om att ta upp lag i seriesystemet, vilket är en viktig erfarenhet för oss.

Med Hans Särkijärvis kunskap och erfarenhet hoppas vi att vi kan få ut ännu mer av laget då det kommer att krävas maximala prestationer under drygt två månaders tid. Vi har fortfarande en möjlighet att ta en direktplats till kvalserien men först och främst är det viktigt att vi säkrar en plats i Play Off, topp 7, som är ett av våra delmål den här säsongen.

Vi hade hoppats på att vi skulle utöka ledarstaben med hjälp av Hans Särkijärvi och därmed förstärka resurserna för att optimera resultatet. Tony Zabel har avböjt att fortsätta i den nya konstellationen. Hans Särkijärvi kommer att assisteras av Stefan Nyman.

Djurgården Hockey