• Huvudsponsorer

Lärorika träffar för nya Nätverket 1891

7 november 2014 09:52

I onsdags höll Nätverket 1891 den andra nätverksträffen för säsongen. Värd för detta frukostmöte var Robert Zaring på CCM Reebok som har sitt Europakontor i Solna.


Nätverket 1891 är Djurgården Hockeys affärsnätverk. I dagsläget är vi dryga 40 st. registrerade medlemmar, uteslutande ledare från näringslivet.

Närmast i bild: Hans Särkijärvi och Thomas Bergström

Dagens utmanande föreläsning hölls av Dominic von Martens, medgrundare till utbildningsföretaget SelfLeaders (Länk till www.selfleaders.com) . Våra medlemmar fick en föreläsning i ”motivation och självledarskap”. Under 90 minuter tog vi del av den forskningen som SelfLeaders jobbar med gällande de förändringarna som skett i samhället om olika värderingar och vad som motiverar en i vardagen och i sitt arbete.

Under föreläsningen hade Dominic förberett några praktiska övningar som bjöd på väldigt många skratt och nya upplevelser att dela med sig av till kollegor på sin egen arbetsplats. Vi fick även med oss små enkla verktyg som man enkelt kan applicera i sina dagliga arbetsprocesser.

Som tack för två utmanande och intressant timmar överlämnade Nätverket 1891 och CCM Reebok en hockeyklubba. Dominic tackade för gåvan och bestämde sig snabbt för att skänka den till en spelare i Djurgården Hockey. Då Nätverket 1891 jobbar hårt på att få in fler kvinnliga ledare i affärsnätverket kändes det självklart att klubban skall skänkas till en damlagsspelare. Tillsammans med Nils Ekman och Danijela Rundqvist bestämmer vi vem av tjejerna som får åka till CCM och välja ut en klubba.

Närmast i bild: Berth Nordin, Niclas Bohlin och Roger Ljungström fullt upptagna i en av Dominics praktiska övningar.

Djurgården är genom tiderna Sveriges mest framgångsrika hockeyklubb. Och tack vare våra starka rötter i samhället är vi med och skapar framtidens ledare, inom såväl idrott som näringsliv.

Nätverket 1891 fokuserar starkare på din personliga utveckling som ledare. Här utvecklas både du som individ och din verksamhet - samtidigt som du stödjer Djurgården Hockeys dagliga arbete.

Är du intresserad av att bli en del av vårt affärsnätverk hittar du mer information på: www.difhockey.se/1891

Vår Network Manager, Emelie Löfqvist, kommer under matchen den 20 november att befinna sig på Hovet. Då har du chansen att få svar på eventuella frågor och funderingar om nätverket och hur du enkelt kan bli medlem.

Du kan även kontakta henne på [email protected] och 0704-13 50 20.