• Huvudsponsorer

Nätverket 1891 bjuder in till föreläsning

3 december 2014 15:03

Den 11 december är det dags för nästa nätverksträff. Genom den gemensamma nämnaren “ett Djurgårdshjärta” samlar vi ledare och beslutsfattare från näringslivet under 2 timmar där vi minglar och tar del av en intressant föreläsning.


Förutom vår satsning på ett damlag vill vi att fler kvinnor även ansluter till vårt affärsnätverk! Är du kvinna eller känner någon som besitter en ledarroll på sin arbetsplats vill vi mer än gärna bjuda in er att närvara på nästa träff.

Självklart vill vi även ge män som är intresserade av att gå med i Nätverket 1891 den här chansen.

Kvinna eller Man, anmäl ditt intresse att närvara den 11 december till [email protected].

Som medlem i Nätverket 1891 ger vi dig chansen att under och mellan våra nätverksträffar träffa ledare som är eller har varit i liknande arbetssituationer som dig.

Vi utmanar våra medlemmar i sina yrkesroller då konkurrensen hårdnar allt snabbare och samhället ställer höga krav på oss att hänga med i utvecklingen.

Då man ofta står ensam vid beslut, ser vi till att ha intressanta och utmanande föreläsningar inom ämnen som berör ledarskapet. Därigenom hjälper vi till att inspirera och utveckla våra ledare att bli ännu bättre och känna sig bekväma i sina ledande roller.

Föreläsningen den 11 december

Beteendestilar och kommunikationsstrategier

“Alla har vi olika beteendestilar. En del kallar det personkemi, men beteendestil handlar om hur vi förhåller oss till varandra och i olika situationer. Att få bättre insikt i vad jag själv har för typisk beteendestil och hur jag kan underlätta kommunikationen med andra, skapar möjligheter till ett förbättrat samarbete och förutsättningar till vinnande team.“

Eva Ekedahl

Eva har lång erfarenhet av rekrytering, headhunting och ledarskapsutveckling. Hon kommer närmast från konsultföretaget IDG Rekrytering & Ledarskap där hon varit chef. Eva är utbildad samtalsterapeut och arbetar med skräddarsydda företagsanpassade ledarprogram och utvecklingsinsatser. Eva grundade och driver sedan i våras intervjupodcasten ”Karriärpodden” som syftar till att belysa kvinnliga framgångsrika ledare från olika branscher och öka andelen kvinnliga ledare i företagsledningar.

Lyssna på Karriärpodden: