• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Nätverket 1891: Aje Stenbeck föreläser om Generation Y

16 januari 2015 10:20

Nästa vecka är det dags för årets första nätverksträff. Kl 08.00-10.00 tisdagen den 20 januari drar vi igång med den fjärde träffen för säsongen och vi vill ge fler chansen att komma och se vad det är vi gör när vi möts.


Vår medlem Sören Lundell, VD på Inte Bara Fest AB, är värd för dagen och bjuder in våra medlemmar till AGA Pontonen på Strandvägskajen 21, och bjuder även alla som kommer på frukost då det är tidigt på morgonen.

Genom den gemensamma nämnaren ett Djurgårdshjärta samlar vi ledare från Stockholms näringsliv.

Har du idag en ledarposition eller är beslutsfattare på din arbetsplats, gillar att nätverka med likasinnade personer som dig själv samt vara med och personligen stödja Djurgården Hockeys affärsverksamhet, då är Nätverket 1891 något för dig.

På varje nätverksträff bjuder vi in en person som föreläser inom ämnen som berör just ledarskap. Föreläsningarna är utmanande för dig som individ och ger dig tips och små verktyg till hur du kan utveckla dig själv som ledare men även företagets dagliga arbetsprocesser.

Föreläsare 20 januari

Den 20 januari gästas vi av Aje Stenbeck, som jobbar på www.inhouse.se.

Aje är sedan april 2010 partner och Affärsområdeschef för Inhouse kommunikation. Aje kommer senast från rollen som delägare och VD för AD&D, har tidigare varit vice VD på Grey och VD på Ogilvy. Han har djup kompetens inom kommunikationsbranschen samt affärsutveckling av reklam- och kommunikationsföretag.

Ämne på föreläsningen är: Generation Y. Hur lockar du till dig den här generationen till ditt företag. Men framförallt, hur behåller du dem talangerna du har hittat.

Vad som utmärker Generation Y är bland annat att mobiltelefoni och persondatorer har funnits sedan de var ungdomar, och Internet (som började få sitt genomslag bland allmänheten 1995) har varit vanligt sedan de var unga.

Tycker du att det här låter intressant?

Ta kontakt med vår Network Manager, Emelie Löfqvist så berättar hon mer om vårt affärsnätverk och hur du kan ta del av vår nästa nätverksträff.

[email protected]