Statnet söker nya grafikoperatörer
Publicerad: 2022-04-05
Jobba med DIF
För dig som är sportintresserad och som är intresserad av ett extrajobb söker nu Statnet grafikoperatörer. Är du en engagerad sportkonsument, driven person och sugen på att jobba inom TV-branschen? Läs då vidare!

I en sportproduktion finns det alltid grafiska element i form av klocka med resultat, namnskyltar, tabeller och diverse statistik grafiskt. Ditt jobb är att förbereda detta och att sedan lägga ut de grafiska skyltarna på rätt ställe i TV-produktionen. Grafikproduktionerna görs både i TV4-huset och på plats där det spelas Allsvensk fotboll, SHL och HockeyAllsvenskan.

Denna annons berör produktionerna som görs i TV4-huset med framtida möjligheter att göra produktioner på plats i landet.

Om Statnet

Statnet är ett litet expanderande företag som tillhandahåller tjänster och produkter kring sportstatistik och tv-produktion. Vi driver bland annat den officiella statistiken för SHL och gör bland annat TV-grafik till SHL, Allsvenskan i fotboll, HockeyAllsvenskan och studioinramningar runt dessa.

Profil

Du är ansvarskännande, strukturerad, driven och utvecklingsinriktad. Att vara sportintresserad är ett måste och att ha ett hockey- och fotbollsintresse är ett stort plus.

Krav

– Starkt sportintresse riktat mot fotboll och ishockey
– Behärska det svenska språket i tal och skrift
– Behärska engelska

Meriterande

– God datorvana
– Kunskap om ett hemmanätverk
– Körkort

Arbetstid

Arbetet ska ses som ett extraarbete som är baserat i TV4-huset i Stockholm. Arbetstiden är 5-7 timmar per tillfälle, förlagt till kvällar och helger då matcherna i de olika ligorna spelas.

Svar

Ansökan ska vara inne senast fredag 22:a april eller så snabbt som möjligt och lämnas på e-post till [email protected]. Ange referens grafikoperatör.

Intervjuer planeras till slutet av juni och under augusti månad i TV4-huset, Stockholm. Företaget söker med regelbundenhet personal och det går att göra ansökan när som helst. CV och personligt brev ska ingå i ansökan.

Djurgården Hockey
Huvudpartners