Walterholm och Adam Falk har förlängt
Publicerad: 2018-05-15
Nyhet
Vi kan glädjande ge besked om att vi har förlängt avtalet med Erik Walli-Walterholm i ytterligare en säsong samt skrivit ett junioravtal med Adam Falk som även det sträcker sig över nästa säsong.

– Erik har under pågående säsong spelat till sig en ordinarie plats i herrlaget. Vi tycker att han är en intressant spelartyp i och med sin storlek, styrka och sitt skott och är väldigt nöjda med att vi får fortsätta att jobba med Eriks utveckling under nästkommande säsong, säger Joakim Eriksson.

Erik Walli Walterholm gjorde avtryck hos oss redan förra säsongen och har tagit kliv sedan dess och var med i nästan hela slutspelet den här säsongen. Nu ingår han i vår trupp även nästa säsong.
– Eriks utveckling i Djurgården sedan han kom till oss för ca 2 år sedan är en viktig förebild till många av de unga lovande spelare som finns i ungdomsishockeyn i Stockholm. Många föräldrar och spelare i 13-15 års åldern är idag väldigt stressade över att komma in på de olika NIU-gymnasium som finns tillgängliga i Stockholm och runt om i landet. Men Eriks resa visar att det går alldeles utmärkt att spela i ett juniorlag och gå ett vanligt gymnasium under de inledande junioråren och ändå hitta en väg fram till att få uppleva SHL-spel. Det viktiga för unga spelare är att bibehålla glädjen och passionen för sin idrott samt att hitta den egna drivkraften för att utvecklas som hockeyspelare, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Adam Falk ingår i A-laget kommande säsong
Vi har skrivit ett junioravtal med Adam Falk som sträcker sig över nästa säsong. Han har redan känt på spel i A-laget under den här säsongen och är nu med och krigar om platser från början.
Det blev 1 mål och 1 assist den gångna säsongen för centern med det välbekanta efternamnet. Han är med från början och kämpar om en plats i laget den kommande säsongen nu när han har ett junioravtal som sträcker sig säsongen ut.
– Adam Falk har gjort en väldigt stark säsong i vårt juniorlag och även hunnit med 10 ordinarie matcher med vårt herrlag i SHL. Det ska bli spännande att få jobba vidare med Adams fysiska utveckling som ett komplement till hans goda spelförståelse och ansvarsfulla centerspel, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Djurgården Hockey