• Huvudsponsorer

Lediga jobb

Tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Ideella tjänster

Allt jobb är på ideell basis och det du får i gengäld är en härlig gemenskap. Dessutom åker vi varje säsong gemensamt på en bortamatch och vi både startar och avslutar säsongen ihop med trevliga aktiviteter.

Media

Skribent

Gillar du att skriva och hitta vassa vinklar? Arbetsuppgifterna som skribent varierar men först och främst handlar det om att göra spelarintervjuer. 

Videoredigerare

Gillar du att redigera videos och göra korta kampanjfilmer. Du behöver inte ha genomgått någon utbildning - det viktigaste är att du har känsla för grafisk produktion och är duktig inom Adobes programserie som är de program vi främst arbetar med i vår digitala produktion.

Till de här positionerna skickar du in din ansökan med en beskrivning av dig själv, vad du har gjort tidigare och vad du är intresserad av till [email protected]

Evenemang

Eventgruppen 
Som en del av Eventgruppen hjälper du till att profilera arenan inför match. Då vi hyr arenan sätter vi upp och tar ner vepor, flaggor och annat som gör att våra besökare kommer in i Djurgårdens hemmaarena. Du hjälper även till med övriga evenemang som sker kring matcherna som till exempel olika aktivitetsytor för barn, företagsevenemang och tävlingar som varierar från match till match.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.00-21.00
Helgdagar 13.00-17.00

Kameraoperatör
Gillar du att filma? Du behöver inte ha någon utbildning men är van vid att filma med en kamera och har känsla för vad som är en bra bild. Du ser till att arenan får en snygg bild i mediakuben under intervjuer, studioprogram och utdelningar till publiken.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.30-21.00
Helgdagar 13.30-17.00

Arrangemangsgruppen 
Arrangemangsgruppen jobbar nere kring isen och har hand om bland annat knattematcherna, våra powerbreak-killar och matchens knatte. Utöver det hjälper gruppen till vid introt och att flytta målburarna när det är dags för spolning av isen.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.30-21.30
Helgdagar 13.30-17.30

Programledare i studion/Intervjuare
Trivs du att tala inför folk? Vi söker nu en person med god hockeykännedom och som är van att intervjua personer. Innan varje match och i pauserna tar vi upp aktuella ämnen för våra besökare.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.30-21.00
Helgdagar 13.30-17.00

Järnkanin
Som vår maskot Järnkaninen är du ansiktet utåt framförallt för våra yngre besökare och vi ser gärna att du är en fena på att arbeta med barn. Vardagsmatcher är Järnkaninens huvuduppgift att dela ut två presenter på läktaren till publiken som visas på mediakuben. Helgmatcher har vi mer barn på plats och ofta en pysselhörna öppen där Järnkaninen mestadels ska hålla till.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 18.00-20.00
Helgdagar 13.30-17.00

Ansökan till ovan positioner

Till dessa positioner skickar du in din ansökan med en beskrivning av dig själv, vad du har gjort tidigare och vad du är intresserad av till [email protected]