• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Bli medlem i Djurgården Hockey

Därför ska du bli medlem!

En del av Djurgården Hockey

Som medlem blir du en del av föreningen och för dig över 18 år innebär det också rösträtt beroende på när du blev medlem. Du får alltså inte bara hem ett medlemskort i brevlådan - du blir också en av de som har möjlighet att påverka Djurgården Hockeys framtid.

Förmåner och erbjudanden

Visa var ditt hjärta hör hemma!

Vi vill att ett medlemskap hos Djurgården Hockey ska ge mer än bara känslan av tillhörighet. Vi arbetar aktivt med att utveckla medlemskapet genom att bland annat ta fram fler förmåner för dig som är medlem i Djurgården Hockey. Dessutom kommer du få ta del av en mängd olika erbjudanden från våra partners och även på specifika produkter från Djurgårdsbutiken.

• Två matcher under säsongen har vi medlemsdag vilket innebär att du får köpa upp till 4 biljetter för 30 kronor (serviceavgift på 10 kr tillkommer).
  • Medlemspriser på alla säsongskort till säsongen 2017/18. Läs mer om säsongskort och priser här.
  • Inbjudan till medlemskvällar i samband med två hemmamatcher. Kvällen kommer innehålla intervjuer med intressanta hockeyprofiler och uppladdning inför matchen. Datum för träffarna mailas ut med god framförhållning.
  • 30 % rabatt på en valfri Djurgårdssouvenir i Djurgårdsbutiken som välkomstgåva när du blir medlem.
  • Alltid 10 % rabatt på alla Djurgården Hockey-souvenirer i Djurgårdsbutiken i Globen och i webbshopen.
  • Medlemsbiljetter till alla matcher på sektion A10.
  • Möjligheter att köpa biljetter på aktiv sittplats med rabatt.
  • Förtur till att köpa lösbiljetter till utvalda heta matcher, till exempel i slutspel.
  • Ta del av erbjudanden från partners till DIF Hockey. Listan uppdateras löpande under säsongen
  • Mailutskick 1 gång per månad där exklusiva erbjudanden från partners och Djurgården hockey presenteras.
  • Entré till- och rösträtt på föreningens årsmöte.

Kolla in alla våra medlemserbjudanden från våra partners här

BLI MEDLEM NU

Till dig som medlem - missa inte medlemsresan:

Den här säsongen testar vi ett nytt koncept. Vi anordnar en medlemsresa till en bortamatch där du och adnra djurgårdare åker till Gävle för att heja fram laget till tre poäng. Matchen vi valt är bortamatchen mot Brynäs i januari. Två dagar innan möter vi dessutom Brynäs hemma.

Hemma: 18 Januari 19.00
Borta: 20 Januari 15:15

Brynäs-DIF: Buss tur och retur samt matchbiljett för 550 kronor
- Biljett på Bortasektionen i Gavlerinken
- Plats på supporterbussen tur & retur Gävle där en hemlig gäst följer med!

Dessutom kan du köpa till hemmamatchen den 18 Januari om du inte redan har en biljett till den.

Klicka här för att boka!
Deadline för att boka är 11/1 kl 23.59

Boka här