• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
HV71
HV71

Dramatik när HV71 höll undan mot Djurgården

31 januari 2017 21:48
#DIFHV71

Det blev dramatiskt på Hovet när HV71 besegrade Djurgården med 1-2. Hemmalaget pressade på ordentligt mot slutet, men gästerna kunde hålla stången hela vägen ut och knipa tre starka poäng.


Det var en tempostark och intensiv första period mellan slutspelsjagande Djurgården och formstarka HV71 på Hovet under tisdagskvällen. Några mål, det bjöds vi dock inte på under de första 20 minuterna.

– När vi får ner pucken är vi starka, men det är lite både och. Vi får mycket mot oss samtidigt som vi skapar mycket. Det svänger fram och tillbaka, sa Djurgårdens Emil Johansson till C More.

Svängde fram och tillbaka skulle det också göra i den andra perioden. HV71 var dock laget som skapade det mesta, och som fick de längsta anfallen. Djurgården var farliga i sina uppstick men fick sällan fast pucken offensivt några längre stunder. I slutet av perioden skulle 0-2 också komma. Anton Bengtsson stod för ett fint förarbete fram till Lawrence Pilut som via ribban bombade in pucken.

Ridderwalls mål väckte Djurgården

Djurgården fick tidigt i den tredje perioden in den viktiga reduceringen till 1-2 genom Calle Ridderwall som kunde raka in en retur från nära håll. Det målet väckte hemmalaget, som fick ny fart under skridskorna och som dessutom blev något mer aggresiva i sitt spel.

HV71 fick ägna sig åt försvarsspel när hemmalaget pressade på och mot slutet, när Djurgården plockade ut målvakten; blev det rejält dramatiskt när puckarna dansade runt HV71:s målbur. Men något mer mål blev det inte utan HV71 höll undan och segrade.

Kommande motståndare:

  • Linköping-Djurgården, tors 2 feb 19:00
  • HV71-Rögle, tors 2 feb 19:00