• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Djurgården
DIF

Djurgården vann igen - Reideborn tog allt

14 januari 2017 18:45
#BIFDIF

Formen pekar fortsatt uppåt för Djurgården - som borta mot Brynäs tog fjärde segern på de fem senaste matcherna. Två tidiga mål i mittperioden gav Djurgården ett försprång och Adam Reideborn stängde igen sin målbur.


Adam Reideborn inledde bortamötet med Brynäs med att släppa en retur rakt ut i slottet, men därefter gjorde inte målvakterna många fel. Djurgården kom till spel med en färsk seger mot just Gävlelaget och öppnade också matchen piggt. Lukas Vejdemo var även nära ett ledningsmål, när han avslutade ett fint anfall med att pricka ribban.

Trots skottövervikt för Stockholmslaget var ställningen mållös inför andra. Där dröjde det dock bara 1.18 innan det small. Ett långt Djurgårdsuppspel skapade ett två mot ettläge, något som Markus Ljungh förvaltade genom att spela fram Calle Ridderwall till 0-1. Fem minuter senare fyllde Jeff Tambellini på genom att trycka dit tvåan och Brynäs tog då timeout.

"Skönt att komma in och hjälpa laget"

Den timeouten svarade hemmalaget upp på mycket väl. Brynäs satte direkt in en tung press i Djurgårdszonen och skapade flera fina chanser. Närmast av alla var Daniel Paille, som i periodens slutskede prickade utsidan av målburen.

Brynäs starka tryck höll även i sig i upptakten på den tredje perioden. Men trots en massiv press och trots ett numerärt underläge lyckades Djurgården hålla undan och även lyfta spelet alltmer. Ponthus Westerholm fick det sista stora reduceringsläget, men stopppades då av Reideborn som höll nollan. Emil Johansson kontrade sedan in 0-3 i öppen målbur och Djurgården tog sin fjärde vinst på de fem senaste matcherna.

– Jag är jävligt nöjd hur laget spelar och hur jag spelar. Skönt att komma in och hjälpa laget att vinna, sade målvaktshjälten Reideborn till C More.