• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Thomas Bergström föreläser om företagssäkerhet

7 april 2015 09:49

Thomas Bergström, affärsområdeschef på Vesper Group AB, kommer den 15 april att föreläsa för Nätverket 1891’s medlemmar om hur man bör skydda sitt företag mot den organiserade brottslighet som dagligen förekommer och är ett stort problem för både små och stora företag.


Thomas har tidigare arbetat som polis i 16 år varav de sista tio åren vid Rikskriminalpolisens Nationella insatsstyrka. Efter hans polisiära karriär blev han biträdande säkerhetschef vid Sveriges Riksdag i två år, samt sedan 2008 arbetat som säkerhetskonsult och operativ chef för ett antal privata säkerhetskonsult företag.

Thomas arbete som konsult har inneburit att han under många och långa perioder suttit som Corporate Security Officer vid ett antal medelstora till stora privata bolag. Vidare har Thomas arbete renderat i ett flertal resor och uppdrag utomlands - i Mellanöstern samt Afrika.

Under 2005 arbetade han tillfälligt för en NGO-organisation med Irakvalet och var under ett antal månader Security Advisor med Amman som bas.

Sedan en kort tid tillbaka är Thomas affärsområdeschef för ett av Sveriges största Säkerhetskonsultbolag, Vesper Group AB.

Thomas föreläsning:

"Företagssäkerhet - från nödvändighet till konkurrensfördel"

Hur skyddar man sin verksamhet från interna och externa oegentligheter? Thomas kommer att beskriva hur den säkerhetsmässiga kontexten ser ut i Sverige och Europa och hur den organiserade brottsligheten fungerar samt vad som driver dem.

Vidare kommer hans föredrag att handla om vilka säkerhetslösningar som i grunden borde finnas på plats i alla bolag samt hur man kan gå till väga för att analysera vad som måste hanteras för just det enskilda bolaget.

Thomas kommer även att beröra området resesäkerhet under sin föredragning.

Är du intresserad av att ta del av den här föreläsningen samt framtida föreläsningar som medlem i Nätverket 1891 tycker vi att du ska ta kontakt med Emelie Löfqvist, Network Manager i Nätverket 1891. [email protected]