• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

(Transformativt) Ledarskap

13 oktober 2015 14:59

Vad är ett bra ledarskap och vad är en bra ledare?


Idag pratas det om olika sorters ledarskap och vi drunknar i olika ledarskapsbegrepp som etiskt ledarskap, personligt ledarskap, klart ledarskap, coachande ledarskap, aktivt ledarskap, värdebaserat ledarskap, motiverande ledarskap, svenskt ledarskap, Det nya ledarskapet och så vidare.

Men hur ska man veta vad som är vad och hur skiljer sig de åt?

Vår nästa föreläsare, Mette Bungerfeldt, grundare utav Qualitas Ltd reder ut begreppen, pratar om ledarskap och knyter an till vad den vetenskapliga forskningen säger när man har studerat ledarskap.

I framtiden kommer ledarskapet att förändras. Förbi är tiden då det var morot och piska som gällde men hur gör man då för att leda sina medarbetare mot gemensamma mål?

Mette Bungerfeldt, Grundare – Qualitas Ltd

Mette har arbetat som chef på både operativ och strategisk nivå inom resebranschen och har de senaste tio åren drivit sitt eget företag inom ledar- och organisationsutveckling, grupputveckling och coaching.

Den gemensamma nämnaren är förmågan att kommunicera. Hon brinner för att alla människor ska utveckla sitt ledarskap då hon tror att organisationer utvecklas bättre på det sättet och därmed blir både lönsammare och bättre arbetsplatser. Den stressrelaterade ohälsan exploderar i Sverige och kostar samhället enorma resurser. De senaste åren har hon coachat chefer på olika nivåer, utvecklat grupper, haft uppdrag i allt ifrån små familjeföretag till stora företag och myndigheter. Qualitas vision är att skapa en värld av leenden - vi tror att människor mår bra när vi ler och vi ler när vi mår bra!!

Den 20 oktober är det dags för nästa nätverksträff. Vi samlas hos vår medlem Daniel Bäckstam på Quality Hotel Globe för lite mingel, presentationsövningar och självklart en föreläsning utav Mette Bungerfeldt.

Är du intresserad av att komma och prova på en gång, och se hur våra nätverksträffar fungerar? Maila ditt intresse till: emelie.lofqvist(a)difhockey.se