• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar

Inspirerande höst för Ishockey för Alla

7 december 2015 08:55

Projektet Ishockey för alla går in på sin andra säsong och hade under första säsongen 5000 deltagartillfällen. Under den här hösten har intresset varit fortsatt stort


Projektledare Ove Eriksson är nöjd med utfallet. Han tycker även att det är extra roligt att så många tar sig till Husby Ishall på lördagar för att åka skridskor och testa på ishockey..

- För ett par lördagkvällar sedan var det första gången som hjälmarna tog slut för att vi hade så många besökare. Rent generellt är lördagskvällarna riktigt välbesökta. Då blir det en 80 besök nere i ishallen och det är väldigt kul att så många kommer ner och testar på ishockey.

Nytt inför årets höst och vinter är att flickor och tjejer varje lördag klockan 08:00 kommer att ha möjlighet att träna ishockey under ledning av Johanna Lagus från SDE Hockey.

- Ja, vi hade första träningen för några helget sedan. Johanna Lagus, som leder träningen, kommer lära ut skridskoteknik och så kan tjejerna få spela lite ishockey mot varandra, säger Ove Eriksson.

För de barn och ungdomar som varit med ett tag anordnas under november en match tillsammans med Kista Hockeys 04 och 05-lag. Tretton spelare i varje lag där man blandade upp Kistaspelare med deltagare från Ishockey för alla.

- De tyckte att det var fantastiskt kul. Mina ungdomar lärde sig massor och det var en riktigt kul upplevelse. Några som var med från oss har har spelat sedan starten och några började i höstas.

Några fler nyheter just nu?

- Ja, de som ofta är här och spelar har fått egna skåp i Husby Ishall. Det gör att de kan hämta sin utrustning och åka skridskor även när Ishockey för Alla inte är där. Responsen har varit fantastisk och de är så himla glada över att ha en egen utrustning och bara kunna gå ut och spela, säger Ove Eriksson.

Istider för Ishockey för alla

Tisdagar kl 15:00-16:30
Onsdagar kl 15:00-16:30
Torsdagar kl 15:00-16:30
Lördagar 18:00-21:00

Finns att låna: Skridskor, hjälm, handskar och klubba!

För information och kontakt: [email protected]072-066 66 86