• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Possler poänghet inför Rögle "Det är våra poäng"

25 januari 2018 11:19
Nyhet

Gustav Possler har hamnat i ett stim sen han hamnade i kedjan med bröderna Davidsson. Två mål och två assist har han skrapat ihop på de senaste fyra matcherna.
– Jag spelar med två riktigt bra spelare. De spelar med en jäkla fart. Bara att försöka hänga med.


Gustav Possler har börjat få studsarna med sig de senaste matcherna. Han har ihop med bröderna Davidsson varit en kedja som om och om igen satt press på motståndarna. De var skillnaden mot Färjestad borta och Possler har nu gjort fyra poäng på de fyra senaset matcherna.
– Det känns bra. Känns som det blir lite bättre hela tiden. Har fått in poäng och det hjälper till självförtroendet, säger Gustav.
– Jag spelar med två bra spelare. De spelar med en jäkla fart. Bara att försöka hänga med. Åka skridskor, hitta ytorna och hjälpa dem.
Att han gillar att spela med sina nya kedjekamrater råder det inget tvivel om. Han kommer till avslut oftare än innan. 10 skott har Gustav nypt iväg de senaste matchern - av totalt 33. När han beskriver sin roll i kedjan så det ganska enkelt.
– Man får leka lite ute på isen men först och främst gruffa lite framför mål så de kan göra sin grej. Är pucken framför mål så har jag inget emot att vara där.

Sju säsonger i rad
Gustav Possler är 23 år men har gjort mål i sju raka säsonger i sveriges högsta liga. Han gjorde vårt tröstmål mot Brynäs borta senast som sitt senaste. Det första smällde han in för Modo säsongen 11/12 på bara två spelade matcher. Efter det har målen fortsatt att trilla in.
– Det är något speciellt med att vara framför mål. Det har jag haft med mig sen jag var liten att vilja göra mål, fortsätter han.

Det är mycket jämnt i tabellen och skiljer bara fem poäng mellan andraplatsen och sjunde. Alla matcher är viktiga nu.
– Hemmamatch det finns inget annat än tre poäng. De är våra de ska inte komma hit och ta dem – de är våra, säger Gustav Possler.
Biljetter hittar du här