• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar

Äntligen får Engqvist dra på sig den finaste matchtröjan igen

10 augusti 2017 14:30
Intervju

Andreas Engqvist gör sin första match i djurgårdströjan sedan 09/10 när Djurgården möter Almtuna i säsongens första match i kväll klockan 19:00.


Snart är säsongen äntligen igång. I kväll möter vi Almtuna i Gimo och för Djurgårdens Andreas Engqvist blir det första matchen i Djurgården sedan säsongen 09/10.
– Det ska så klart bli jätteroligt och det är kul att det drar igång nu. Det var längesedan jag spelade match, säger Andreas Engqvist, och syftar på att fjolårssäsongen blev störd av skador.

"Det var den längsta bortaresan i division 2"

För flera spelare blir Gimo Ishall, där morgondagens match spelas, en ny bekantskap. Dock inte för Andreas Engqvist som minns den väl från den tiden han spelade med Spånga IS i division 2 för över tio år sedan.
– Det var ju den längsta bortaresan man hade på den tiden så egentligen är det väl kanske därför som jag minns det så väl. Det blir kul att se den ishallen igen, säger Andreas Engqvist.

Laget har hunnit vara på is i snart två veckor - naturligtvis inte tillräckligt länge för att man ska kunna dra alldeles för stora växlar av prestationen som väntar.
– Farten och fokuset på träningarna har varit bra. Med det menar jag att trots ringrostigheten har alla tänkt på att verkligen slå bra passningar och skjuta bra skott. Man är koncentrerade och kör helt enkelt. När man sen blir lite varm i kläderna kommer det där komma än mer naturligt.

Så ser du säsongens första match:
Matchen startar 19:00 och det är dryg timme från Stockholm för den som har möjlighet att resa dit. Biljett till matchen köper du här.

Kan du inte det så kommer matchen att visas via Almtuna. 89 kronor kostar sändningen och den visas här https://play.staylive.se/almtunais.