• Huvudsponsorer

Tack för säsongen!

16 mars 2017 06:51
Herr

Herrlagets säsong är över och det har varit en resa med både mot- och medgångar.


Säsongen kommer att sammanfattas mer ingående av både spelare och ledare den kommande tiden men vi vill redan nu passa på att rikta ett stort tack till alla er djurgårdare för det stöd vi har fått under säsongens gång. Tack till supportrar, ideella, partners och alla andra som varit med oss under resans gång.

Vi bär med oss några härliga minnen som vi inte kommer att glömma i första taget. Segern i jubileumsmatchen inför över 13000 personer i Globen blev ett vackert slut på Djurgårdens IF:s 125-årsjubileum. Den traditionsenliga Järnkaminernas Dag manifesterade än en gång vår supporterkultur. Men inte minst minns vi måndagens makalösa åttondelsfinal - stämningen i det kokande och fullpackade Hovet ekar fortfarande i Hockeysverige. På isen gjorde vi en stark avslutning där vi till slut tog oss till åttondelsfinal. Allt detta tar vi med oss till kommande säsong.

Nya tag inför nästa säsong tar vi den 27 mars. Då släpper vi säsongskorten för 2017/2018. Vi ser fram emot ännu en säsong tillsammans med er på Hovets läktare.

Men innan dess ser vi till att ta hem ett SM-guld på damsidan. Kom till Stora Mossen på lördag då damerna vid seger får lyfta SM-pokalen för första gången i klubbens historia. Dessutom är båda våra juniorlag liksom U16-laget i slutspel. Vi går med andra ord en spännande framtid till mötes.