• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Försvarsgiganten klar för ytterligare en säsong

12 april 2017 13:00
Nyförvärv

Backgiganten Molly Engstrom återvänder för ytterligare en säsong i Djurgården Hockey.


Backen Molly Engstrom, 34 år, är klar för ytterligare en säsong med Djurgården. Den 175-centimeter långa backen blev ett riktigt tillskott i truppen när hon klev in i laget i januari. Nu blir det alltså en fortsättning i Djurgården.

– Vi är glada över att vi har nått ett nytt avtal för nästa säsong med Molly. Vi hade höga förväntningar på henne när hon kom hit och hon har verkligen presterat och lett laget. Ju mer hon fick spela och träna hos oss, desto bättre blev hon, säger sportchefen Nils Ekman, och hyllar sedan hennes engagemang för hockeyn.

– Hon är en imponerande person som gör andra bättre. Hon älskar hockey och brinner verkligen för att utveckla hockeyn, sig själv och de runtomkring henne. Det smittar av sig på en grupp och vi är jätteglada att hon kommer tillbaka till oss och kan fortsätta vara Molly, säger Nils Ekman.

"Njöt under mina månader i Sverige"

Molly Engstrom spelade 13 matcher i grundserien och alla 7 slutspelsmatcher för Djurgården. Hon blev snabbt en ledande spelare i laget där hon bar mycket istid.

– Jag njöt verkligen under mina månader i Sverige. Det var en jättebra grupp att komma in i tillsammans med alla ledare runt om. Att sedan se laget växa genom de tre månaderna som jag var där var riktigt häftigt att se och vi byggde upp något i slutspelet som gjorde att vi i slutändan vann, säger Molly Engstrom.

Nu blir det alltså ytterliga en säsong i djurgårdströjan för amerikanskan.

– Ja, jag har beslutat att komma tillbaka till Djurgården även nästa säsong. Det är viktigt att få hockeyn att växa runt om i världen och jag känner mig hedrad att få spela i SDHL, säger Molly Engstrom.