• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Elin Johansson inför matchen: "Gå in med samma attityd idag"

24 september 2017 09:42
Dam

Efter gårdagens återkommande måljubel på Hovet väntar idag vad vi hoppas blir en repris när vi gästas av Leksand på Hovet, kl 13.00.


Det var flera olika målskyttar igår men en som gjorde sitt första mål i djurgårdströjan är Elin Johansson. -Fick en pass av Lundin och tänkte mest att jag skulle lägga den på nätet. Det fanns en liten lucka men jag hade nog mest tur. Det kändes svinkul att vara med och bidra till vinsten.

Du blev liggandes en stund på isen, vad var det egentligen som hände? Jag klev in mot mitten med pucken och hon agerade därefter. Vi skrattade lite åt det efter matchen, men smällen tog mot mitt knä och låret, men dom kikade på det efter matchen och det var ingen större fara.

Generellt tycker Johansson att matchen var en bra och det är en åsikt hon delar med tränare Roger Öhman. -Vi spelar med bra energi, men jag tror att dom första 15 minuterna var rätt avgörande där vi spelade riktigt bra hockey gjorde lite mål. Jag tor dom tappade huvudet lite där.

Idag väntar Leksand klockan 13.00 på Hovet och det råder ingen tvekan om att Johansson, Öhman och laget i sig är överens om vad man måste göra. Det är bara att gå in med samma attityd idag igen. Leksand är ett bra lag och vi kommer vara med från start och kriga på. Matchen igår bidrar med messa energi till idag.