• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Axel och Marcus trampar vidare i JVM

2 januari 2018 10:33

Ikväll spelar Sverige kvartsfinal mot Slovakien i JVM. Djurgårdarna Axel Jonsson-Fjällby och Marcus Davidsson, finns som bekant med i truppen och har tillsammans producerat 5 poäng på 4 matcher. I klippet berättar de om sin vänskap sinsemellan och vad de vill få ut av säsongen när de kommer tillbaka från JVM.


Sverige har avancerat vidare till kvartsfinal i JVM och kommer möta Slovakien vid midnatt ikväll. Våra två Djurgårdare i det svenska landslaget har gjort ett stort avtryck i landslaget genom att visa upp samma fartfyllda spel som de spelar hemma i Sverige också.

Axel Jonsson-Fjällby har under gruppspelet stått för 1 mål och 2 assist, samtidigt som Marcus Davidsson har producerat 1 mål och 1 assist.

Axel trivs väldigt bra i USA, även fast han poängterar att det är väldigt kallt i Buffalo just nu.

– Jag gillar att spela i en mindre rink. Det går fortare och det blir mindre finlir. Det passar min spelstil väldigt bra. Som när Marcus gjorde sitt första mål. Jag får pucken i fart och går på insidan av backen mot mål, men jag håller på att tappa pucken. Istället ändrar jag mig och tänker köra runt mål, men i sista sekund tittar jag över axeln och ser att Marcus kommer släpande.

Axel känner inte att pressen har ökat något på honom, nu när hela världen börjar se honom som en riktigt bra spelare att räkna med.

– Jag och Marcus gnuggar på och spelar vårt spel bara, sen är det en riktigt bra stämning i laget just nu. Alla spelare är verkligen på samma plan när det kommer till målsättningen och vad vi vill få ut av tuneringen.