• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Matchsnack: DIF-Luleå

21 december 2017 12:46
Nyhet

Sista matchen innan Jul är här och för Djurgården väntar en het hemmamatch. För motståndet står Luleå som inför kvällen jagar poäng för att stanna kvar på slutspelsplats. Matchen startar 19.00 och här kommer lite snabbfakta att ha med sig.


Kvällens motståndare har samlat ihop 38 poäng hittills vilket innebär 10e plats i tabellen. Just nu har man en lucka på 5 poäng ned till 11e platsen och 6 upp till en direktplats till kvartsfinalerna.

Vi klättrade i den förra omgången upp till 2a plats i tabellen. Segern mot Karlskrona innebar att vi gick förbi Färjestad, trots 2 matcher mindre spelade än värmlänningarna.

Lagen har mötts en gång tidigare denna säsong i en jämn match som spelades på Luleås hemmaplan i COOP Norrbotten Arena. Matchen avgjordes efter straffar och slutade 2-1 till Luleå.

Luleå kommer till spel i kvällens match med 3 raka förluster. Senaste segern kom hemma i början på december när laget vann med 3-2 mot Linköping.

Djurgården är SHLs starkaste hemmalag och toppar den tabellen med 32 poäng efter 13 matcher. När det gäller Luleås bortaspel så matchar man sin tiondeplats i totaltabellen efter 13 poäng på 12 matcher.

Tillsammans med Linköping har Luleå och Djurgården gjort flest mål med en man mindre på isen denna säsong. Totalt har de gjort 4 mål var i boxplay.

Lagens skyttekungar står även de på lika många fullträffar. René Bourque och förre Djurgårdaren Patrik Cehlin har båda svarat för 11 denna säsong.

Så kom till Ericsson Globe den 21:a december och se matchen mot Luleå. Biljetter hittar ni här