• Huvudsponsorer

Lör 11 Mar  (1 match)
Mån 13 Mar  (1 match)
Ons 15 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Tor 28 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Tor 05 Okt  (1 match)
Sön 08 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Idag  (1 match)
Fre 27 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Fre 03 Nov  (1 match)
Lör 04 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Lör 18 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)
Tor 07 Dec  (1 match)
Lör 09 Dec  (1 match)

Stenberg: "Blir fler mål för vår del imorgon"

17 mars 2017 16:43
Dam

Förra året tog hon guld med Luleå, imorgon kan hon gå från regerande mästare till ny mästare, då med Djurgården. “Jag blev snabbt en i laget”, säger Rebecca Stenberg.


Enda målskytt i den hittills enda spelade finalmatchen, tankar och känslor kring det?

– Inte så mycket tankar kring det, vi gjorde bara ett mål i onsdags men vi hade bud på fler. Känslan är att vi har många målskyttar i laget så jag hoppas och tror att det blir fler mål för vår del imorgon.

Ett mål men med desto fler målchanser, en okej match men med potential till att spela ännu bättre, det är vad man kan säga är kontentan efter första finalmatchen.

– Det fanns saker i matchen som vi var mer nöjda och mindre nöjda med. Imorgon ska vi försöka minimera misstagen och spela vårt spel, och i och med det lägga i ännu en växel som vi vet att vi har. Som sagt så skapade vi målchanser i onsdagens match så det gäller att fortsätta med det och trycka dit puckarna.

Rebecca Stenberg som under säsongen gjorde 16 (8+8) poäng och hittills under slutspelet 6 (4+2) poäng var med och vann SM-guld förra året och nu är hon där igen, men med Djurgården och visst är det speciellt för henne.

– Förra året var såklart sjukt häftigt eftersom det var mitt första guld. Detta år är också väldigt speciellt för att jag kom ny till laget och blev snabbt “en i laget”. Varje år så försöker man svetsa ihop en trupp som ska fungera tillsammans, och jag tycker att vi är en tight grupp som krigar oerhört mycket för varandra. Alla bidrar med energi och är delaktiga oavsett speltid.

För morgondagens gäster HV71 är vinna det enda som gäller för att ta det vidare till en tredje match, medan det för Djurgårdens del kan innebära ett första SM-guld.

– Det är klart att den tanken finns i huvudet och det tycker jag att den får göra, men så fort pucken släpps imorgon så är det fokus på varje byte och att göra sitt bästa där och då, resultatet får man ta efteråt.