• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Stenberg: "Blir fler mål för vår del imorgon"

17 mars 2017 16:43
Dam

Förra året tog hon guld med Luleå, imorgon kan hon gå från regerande mästare till ny mästare, då med Djurgården. “Jag blev snabbt en i laget”, säger Rebecca Stenberg.


Enda målskytt i den hittills enda spelade finalmatchen, tankar och känslor kring det?

– Inte så mycket tankar kring det, vi gjorde bara ett mål i onsdags men vi hade bud på fler. Känslan är att vi har många målskyttar i laget så jag hoppas och tror att det blir fler mål för vår del imorgon.

Ett mål men med desto fler målchanser, en okej match men med potential till att spela ännu bättre, det är vad man kan säga är kontentan efter första finalmatchen.

– Det fanns saker i matchen som vi var mer nöjda och mindre nöjda med. Imorgon ska vi försöka minimera misstagen och spela vårt spel, och i och med det lägga i ännu en växel som vi vet att vi har. Som sagt så skapade vi målchanser i onsdagens match så det gäller att fortsätta med det och trycka dit puckarna.

Rebecca Stenberg som under säsongen gjorde 16 (8+8) poäng och hittills under slutspelet 6 (4+2) poäng var med och vann SM-guld förra året och nu är hon där igen, men med Djurgården och visst är det speciellt för henne.

– Förra året var såklart sjukt häftigt eftersom det var mitt första guld. Detta år är också väldigt speciellt för att jag kom ny till laget och blev snabbt “en i laget”. Varje år så försöker man svetsa ihop en trupp som ska fungera tillsammans, och jag tycker att vi är en tight grupp som krigar oerhört mycket för varandra. Alla bidrar med energi och är delaktiga oavsett speltid.

För morgondagens gäster HV71 är vinna det enda som gäller för att ta det vidare till en tredje match, medan det för Djurgårdens del kan innebära ett första SM-guld.

– Det är klart att den tanken finns i huvudet och det tycker jag att den får göra, men så fort pucken släpps imorgon så är det fokus på varje byte och att göra sitt bästa där och då, resultatet får man ta efteråt.