• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Populär flicktimme på Myren

7 februari 2018 09:26
Nyhet

Sugen på att spela hockey? Flicktimmen är en del av vår Hockeyskola och är en timme på lördagar 12.00-13.00 som bara är för flickor


Vad är flicktimmen på Myren?
– Flicktimmen är en del av vår Hockeyskola och är en timme på lördagar 12.00-13.00 som bara är för flickor. De senaste åren har vi sett, inte minst med vår lyckade flicktimme på Östermalms IP som vi har tillsammans med Brinkens IF, att vi når många fler nya tjejer när vi skapar en egen tid för bara tjejer. Tjejerna är så klart också välkomna att vara med i de blandade grupperna i Hockeyskolan, säger Pontus Lundqvust, flickansvarig på Djurgården Hockey.

Är det uppskattat?
– Vi upplever det som väldigt uppskattat. Vi har haft stor framgång att locka nya tjejer på Östermalm, nu hoppas vi att ska kunna locka lika många på Myren. Vår flickverksamhet tillsammans med Brinken växer hela tiden och i år har vi två lag och två flicktimmar. Totalt har vi ungefär 40 tjejer i åldrarna 5-15 år.

Hur gör man om man vill vara med?
– Du går in på www.ishockeyskolan.se, väljer Djurgårdens IF och fyller i alla fälten, därefter får du ett välkomstmejl från mig med lite mer information om vad som gäller hos just oss i Djurgården, avslutar Pontus Lundqvist.