• Huvudsponsorer

Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Idag 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Rösta fram årets järnkamin

4 mars 2018 14:19
Nyhet

Det är dags att utse Årets Järnkamin i ishockey 2017/2018 - ett pris som delas ut av Järnkaminerna. Du har chansen att vara med och rösta fram vinnaren.


Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

Priset delas ut på sista grundseriematchen mot HV71 den 8 mars.

Här är spelarna som nominerats av Järnkaminernas styrelse, med tillhörande motivering:

#17 Henrik Eriksson

Fortsätter vara lagets stora hjärta och även om andra spelare besitter större spetsegenskaper kan man alltid räkna med stenhårt jobb från ”Hank”. Det finns inte många motståndare som vill möta honom vid sargen. Gjorde sin 400:e match i DIF i januari.

#39 Adam Reideborn

Styrka sitter inte bara i musklerna. Är det någon som visat mental styrka i såväl DIF som i svensk ishockey i stort det senaste året så är det Adam. Hårt kritiserad ifjol, seriens bästa i år.

#71 Jonathan Davidsson

Förutom att han är lagets näst bästa poängplockare just nu är Jonte en fantastisk förebild för andra unga Djurgårdsspelare, bara genom sitt sätt att uppträda. Sliter alltid stenhårt för laget och är noga med att se till att han och brorsan är medlemmar i JK, bara en sån sak.

#91 Axel Jonsson-Fjällby

Frågan är hur många backar i serien som junioren med hårsvallet skrämt livet ur den här säsongen. Krigar som ett djur (eller en jägare) i varje moment och offrar sig för laget även i box play där han täckt många skott i år.

Här kommer du till röstningen